Sexy-regina lui Salam, “defilare” în colanți și…

Publicat: 31/03/2020 | 23:30

Senzuala Roxana Dobre parcă îi face în ciudă pandemiei. ”Regina” lui Florin Salam a “defilat” în colanți pe Nordului. Mai mulată de atât nici că se putea! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care îi scot și pe pensionari din casă! (CITEȘTE ȘI: FLORIN SALAM A “PĂCĂLIT” IZOLAREA CU DOUĂ ZILE. “LUĂM O GURĂ DE AER ÎN FAȚA BLOCULUI…” + CE MESAJ LE TRANSMITE FANILOR)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Roxana Dobre în zona de nord a Capitalei. Din câte se pare, senzuala brunetă a profitat din plin de vremea frumoasă și a ieșit la o scurtă plimbare în jurul casei alaturi de fiica ei, dar și de ”mâna dreaptă”, femeia de care pare să fie nedezlipită. (NU RATA: “REGINA“ LUI FLORIN SALAM ȘI-A CUMPĂRAT FLORI SINGURĂ DE 1 MARTIE)

Cum este mereu o prezență spectaculoasă, Roxana Dobre n-a dezamăgit nici de data aceasta. Mai mulată de atât nici că putea să iasă din casă. ”Regina” lui Florin Salam a defilat în colanți în scurta ei plimbare. Cu siguranță, cei care căscau gura pe geam, la acea oră, cu greu au putut să-și mute privirea de la formele apetisante ale senzualei brunete. Trebuie să recunoaștem că Roxana Dobre are cu ce se lăuda!

Roxana Dobre, apariție incendiară

Roxana Dobre, la piață cu 100.000 de euro ”la purtător”!

În urmă cu câteva săptămâni, ”Regina” lui Florin Salam a mers la piață cu 100.000 de euro la ”purtător”. Mai exact, bruneta a ajuns în zona Dorobanți la volanul unui super-bolid, un Audi R8 Spyder, evaluat la 100.000 de euro.

Roxana Dobre și-a parcat bijuteria pe patru roți și, ca o veritabilă gospodină, a luat la pași mărunți tarabele. După ce și-a făcut cumpărăturile din piață, ”Regina” lui Florin Salam a fost ajutată de un vânzător, care i-a dus sacoșele la mașină. Imediat ce a scăpat de greutăți, Roxana s-a îndreptat spre un supermarket, unde, alături de prietena care o însoțea, a burdușit un coș cu produse, care mai de care mai sofisticate. (VEZI ȘI: ”REGINA” LUI FLORIN SALAM, LA PIAȚĂ ÎN DOROBANȚI CU 100.000 € LA ”PURTĂTOR” + CÂȚI BANI I-A DAT UNEI CERȘETOARE)

Roxana Dobre la plimbare cu fiica

Au împreună trei copii

În ciuda unor episoade încărcate de tensiune, Florin Salam și Roxana Dobre nu ar avea gânduri de despărțire. Ba, mai mult, artistul îşi doreşte să ”egaleze” scorul dintre băieţi şi fete, aşa că ar vrea ca partenera lui să nască încă un băieţel, să fie cât mai mulţi în casă. Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și Florin Salam a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui brunetei. Florin Salam are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)