În ce s-a îmbrăcat Oana Roman, pentru a face curățenie de Paște. Internauții au rămas fără cuvinte. FOTO

Publicat: 24/04/2021 | 19:16

În această perioadă, toate gospodinele se pregătesc de Paște așa cum se cuvine și inclusiv Oana Roman s-a pus pe treabă, numai că ținuta pe care a îmbrăcat-o vedeta i-a lăsat pe internauți fără replică.

Oana Roman a postat o fotografie inedită pe profilul său de Instagram prin intermediul căreia le-a arătat fanilor săi cum s-a pregătit pentru curățenia de Paște.

Vedeta a ales să fie la modă chiar și într-o astfel de situație, așa că a îmbrăcat o rochiță cu mânecă scurtă, iar pe sub aceasta a ales să poarte o pereche de colanți foarte mulați, de culoare roz, iar în picioare, o pereche de încălțări comode.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de oana roman (@oanaromanelisei)

„Bună dimineața dragilor. Sa fie cu soare și voie bună. Eu azi fac curățenia generala de Paști.. voi cum stați, ați facut-o deja?
Port o bluza tip rochie” a scris Oana Roman, pe Instagramul său.

„Oana draga, infloresti pe zi ce trece ????. Apreciez mult schimbarea ta ???? . Iti doresc tot binele din lume ???? / Esti superbă ai ajuns la o silueta la care alții doar visează….și invidia e mare esti ambițioasă…FELICITĂRI… / Esti minunata ai demonstrat ca se poate felicitari ????????????❤️❤️❤️❤️” i-au scris internauții, în comentarii.

Oana Romana a ajuns la spital în Egipt

Dornică să se bucure din plin de ultimele momente din vacanță, Oana Roman nu a fost atentă și din cauza unei accidentări a ajuns la spital. Se pare că vedeta a călcat pe o piatră foarte ascuțită, care i-a provocat o rană destul de mare, având nevoie de câteva copci.

„Am făcut o nefăcută şi am călcat într-o piatră foarte ascuţită şi mi-am făcut o gaură foarte mare în călcâi. E atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor. Noroc că au un super cabinet aici, la hotel. A trebuit să mă coase, mi-a făcut o anestezie locală care a durut rău de tot. Nu vă puteţi imagina! Acum am fost la farmacie să iau şi nişte pastile pentru durere, sper să îmi treacă”, a mai scris Oana Roman pe Instagram.

Sursă foto: Instagram