În ce relații sunt Sonny Flame și Elena Ionescu după terminare competiție Survivor România? Au vorbit deschis despre ce s-a întâmplat în emisiune: „Am preferat să stau lângă Elena…

Publicat: 14/06/2020 | 14:18

Elena Ionescu a fost desemnată câștigătoarea competiției Surviver România, după ce a parcurs un drum anevoios și controversat. Cântăreața a fost acuzată de colegii de echipă de multe lucruri de-a lungul competiție, însă cel mai grav dintre ele a fost cel legat de presupus idilă cu Sonny Flame.

Apropierile dintre cei doi artiști au stârnit controverse în cadrul emisiunii și s-a vorbit despre o legătură dincolo de prietenie a celor doi. Mai mult, chiar colegii de echipă au susținut că au fost martorii unor gesturi care se nu se cuvin. (CITEȘTE ȘI: VIAȚA LA SURVIVOR ROMÂNIA, UN CALVAR? ELENA IONESCU, CÂȘTIGĂTOAREA CONCURSULUI, A FĂCUT MĂRTURISIRI ȘOCANTE: ”MIROSEAM TOȚI, PUȚEAM PRACTIC, NU VĂ ÎNCHIPUIȚI CUM ERA ACOLO, ÎN TABĂRĂ”)

Au existat tot felul de scenarii și supoziții, însă Ghiță a spus totul pe față. „Elena a îndepărtat-o pe Asiana în momentul în care Sonny Flame a intrat în competiție. Din clipa în care el a venit, Elena a stat cu Sony non-stop pe plajă, non-stop sub pătură, non-stop cu cana în mână. Două persoane una lângă cealaltă”, a susținut Ghiță, completat de Asiana.

Sonny Flame, despre relația cu Elena Ionescu în Republica Dominicană

Imediat ce a părăsit competiția, Sonny Flame a vorbit despre toate cele întâmplate și a ținut să lămurească situația. (VEZI ȘI: ELENA IONESCU A DECIS! CE ÎȘI CUMPĂRĂ CU BANII CÂȘTIGAȚI LA SURVIVOR ROMÂNIA)

Nu a fost nimic între noi sub nicio formă. Am curaj să jur pe orice vrea publicul, pe Biblie, pe biserică, chiar pe soția și pe fiica mea, că nu a exista niciun fel de legătură între noi. Vă jur cu mâna pe inimă, pentru că m-au deranjat aceste speculații. Am vorbit și cu soția, mă gândesc că și probabil părinții ei m-au judecat. Nu știu ce imagini au apărut…Noi stăteam și împărțeam pătura, pentru că pe timpul nopții era foarte frig. Aveam câte o pătură subțire de fiecare. Am preferat să stau lângă Elena, pentru că eram prieteni, am pus o pătură una peste alta ca să ne fie mai cald și evident că observând niște lucrui în echipă, aveam posibilitatea să ne spunem la ureche. Ea îmi spunea ce a observat, eu îi spuneam părerea mea și oarecum, am comunicat mai bine. Nu a fost niciun fel de apropiere și acea aluzie a lui Ghiță, atunci când a acuzat-o pe Elena în Consiliu că făcea chestii sub pătură cu mine, mi s-a părut de cea mai joasă speță, m-a dezgustat total. Mi-a jignit familia, i-a jignit și familia ei, etc. A fost o mizerie și i-am și spus-o lui Ghiță după…Frate, dacă nu am fi fost în competiția asta, nu știu ce aș fi făcut cu tine după vorbele alea. Repet, vă jur că nu este nimic adevărat”, a declarat Sonny Flame, în cadrul emisiunii Ștafeta mixtă.

„Au făcut și au zis niște mizerii, că îmi e mie rușine de rușinea lor”

La rândul ei, Elena Ionescu a susținut declarațiile cântărețului, întărind și ea cel spuse de el. Vedeta a subliniat că îi leagă strict o relație de prieteniei, iar restul lucrurilor ce s-au spus sunt doar o prostie.

„Ce s-a spus în Republica Dominicană au fost numai mizerii! Niciodată, dar niciodată, nu s-a pus problema unei apropieri între noi decât de prietenie. Îmi amintesc că atunci când Sonny a venit în competiție, eu eram marginalizată de toți, doar pe trasee se mai discuta cu mine, în rest, erau mulți nervi, mai ales la eliminare, multă presiune. Sonny m-a susținut, la fel și eu pe el, poate și pentru că ne cunoșteam din industria muzicală. În plus, eu am văzut că faimoșii mei, atunci când au realizat că a el depășit momentul cu accidentarea, este bun și aduce puncte, au vrut să îl scoată din cursă și au făcut tot posibilul să reușească. Pentru simplul motiv…că era în apropierea mea! Urât! Au făcut și au zis niște mizerii, că îmi e mie rușine de rușinea lor. Eu îmi știu locul, sunt o femeie matură, sunt obișnuită cu viața din televiziune, știu cum stă situația, nu aș fi făcut niciodată vreo măgărie de genul acesta. Sonny are o soție minunată, pe care am cunoscut-o, un copil frumos, și DA, suntem într-o relație foarte bună de prietenie. Mai mult, în curând, vom scoate și un material muzical împreună, fiindcă oamenii frumoși se adună”, a spus Elena, în emisiunea Ștafeta mixtă.