În ce hal s-a filmat Alexandra Bodi, în timp ce mânca ciorba. Internaților li s-a făcut rău instant! VIDEO

Publicat: 09/05/2021 | 13:24

Face ce face și șochează din nou! Alexandra Bodi demonstrează mereu că nu are nicio treabă cu bunele maniere și nici nu-i pasă de modul în care este percepută, pe TikTok, acolo unde postează tot felul de clipuri video, care mai de care mai ciudate.

Cunoscută pentru ciorba de salată, gospodina din Mureș îi delectează pe fanii săi, aproape zilnic, cu imagini de tot felul și videoclipuri de tot râsul.

Alexandra s-a filmat, de-a lungul timpului, și în toaleta din curte, și atunci când a râgâit, dar și atunci când i-a vorbit lui Ionuț Bodi ca la ușa cortului. De data aceasta, gospodina din Mureș s-a gândit să-și surprindă fanii cu un clip video cu ea, în timp ce mănâncă.

Pe TikTok, Alexandra a îmbrăcat o haină de blană albă și a început să mănânce, firește, ciorbă de salată. Internauților li s-a făcut rău instant, căci modul în care s-a filmat mâncând nu-i face deloc cinste niciunei doamne.

Ionuț Bodi a amenințat-o cu Poliția pe Alexandra

După o absență de câteva luni pe TikTok, Ionuț Bodi a revenit în forță. Bărbatul a postat un video în care a povestit că Alexandra nu-l lasă în pace, deși susține că deja în viața ei există un alt bărbat. În disperarea lui de a scăpa de Alexandra, Ionuț a amenințat-o pe aceasta cu poliția, căci susține că femeia continuă să-l denigreze și să-l batjocorească pe TikTok, în văzul tuturor.

„Alexandra, te rog nu mă mai teroriza cu telefoanele tale disperate zi și noapte. Te rog încetează și nu mă mai denigra pe platforma asta TikTok. Te rog înțelege că nu mă mai întorc niciodată la tine pentru că nu mă meriți.
Ce mai vrei acum de la mine, dacă ai bărbat și nou iubit, nu îți ajunge un bărbat? Te rog încetează, nu mă mai teroriza și denigra pe TikTok. Dacă nu înțelegi de bună voie, îți voi face plângere la DIICOT, POLIȚIE și te voi băga în pușcărie pentru ceea ce faci, disperato!” a fost mesajul lui Ionuț Bodi, vizavi de lucrurile făcute de Alexandra, pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: captură TikTok