În ce doarme, de fapt, Ruby? Cântăreața a urcat un VIDEO pe Tik Tok cu ținuta sumară pe care o poartă în pat. Imagini necenzurate

Publicat: 27/03/2020 | 14:16

Cântăreața Ruby atrage privirile și emană sexualitate în orice moment al zilei. Uimitor sau nu, chiar și în așternuturi, dis-de-dimineață, artista le-a arătat fanilor pe contul de socializare cum arată și cum se simte.

Lipsită de inhibiții, îndrăzneață și cu o sexualitate ieșită din comun, Ruby radiază și emană carismă tot timpul pe rețelele de socializare. Bine cunoscută pentru farmecele ei și sexy din cale afară, vedeta le-a arătat fanilor săi ceea ce doar iubitul său vede dimineața, în pat. Mai exact, Ruby s-a filmat pe Tik Tok după ce tocmai se trezise, fiind goală, nici urmă de maiou sau tricou pe vedetă. Desigur, nimic indecent nu a ieșit la iveală, căci artista s-a învăluit cu așternuturile sale albe. ”Bună dimineața, s-a trezit dulceața!”, a spus Ruby în video.

CITEȘTE ȘI: Gestul făcut de Florin Salam în plină pandemie de coronavirus

Anul trecut Ruby și-a achizitionat un penthouse pe care l-a renovat de la zero. Artista s-a mutat acolo cu Robert, iubitul ei cu care a fost in Asia Express, și cu bunica ei, cea care a crescut-o de mică.

Povestea de viață a lui Ruby

Ana Claudia Grigore alias Ruby s-a născut în Medgidia la 28 ianuarie 1989. Solista mai are un frate mai mic, Andrei. A absolvit liceul de muzică „Dinu Lipatti”, secția Arta Actorului, și Jurnalismul. Înainte de a se lansa în muzică a lucrat în presă, ca redactor al unei reviste. Despre problemele pe care le-a avut solista în copilărie s-a aflat în toamna lui 2013, când o străbunică și o mătușă de-a lui Ruby au povestit totul pentru Kanal D. „Ea a fost un copil încercat, părinții au plecat în Italia, să muncească. Avea trei ani. Apoi, au fost mai multe probleme, părinții au divorțat”, a povestit străbunica lui Ruby.

CITEȘTE ȘI: Mirela Vaida, surprinsă de vizita unui musafir nepoftit: “Am înnebunit”! Pe cine a găsit în curtea casei după ce s-a întors de la Acces Direct

„Ei (părinții lui Ruby. n.r.) veneau în țară o dată pe an și stăteau câte două săptămâni, poate de două ori, cel mult. Uneori, mai mergeam și eu cu ea la ei, în Italia. Dar îi vedea rar. Când plecau, Claudia se ascundea în șifonier, acolo unde ei aveau hainele, și plângea după ei. Alteori, eu eram în casă și vorbeam cu cineva și Claudia îmi zicea «E mama în casă, scoate-o afară». I-a fost greu”, a povestit mătușa ei, pentru Kanal D. Solista a părăsit orașul natal la 14 ani și de atunci locuiește în București, unde prima dată a stat cu un unchi și cu bunica din partea tatălui.