În ce condiții stă Andreea Mantea în Turcia, atunci când filmează pentru ”Puterea Dragostei”: ”Aici mănînc, aici dorm, aici…”

Publicat: 23/12/2019 | 11:58

Andreea Mantea se află în Turcia, filmând pentru ”Puterea Dragostei”, iar ziua de muncă însumează aproximativ 10 ore pe zi. Departe de casă, vedeta a povestit că reușește să se ”gospodărească” în așa fel încât să-și creeze un  spațiu intim unde să se poată relaxa atunci când revine de la job.

Vedeta nu este pretențioasă, iar strictul necesar îi este de ajuns. Importantă este liniștea pe care o descoperă atunci când se întoarce de la filmări, iar faptul că îl are pe micul David aproape contează cel mai mult.

”Aici mănânc, aici dorm, aici… Asta este, de fapt, garsoniera mea. Ați intrat și vă invit mai întâi pe hol. Ca orice om, am și eu, câte una, câte alta. De pe hol, mergem în living, unde am o canapea. Uite am și o pătură, fiindcă și dorm pe patul acesta. Nu am ce să fac, între filmări, nu mai plec acasă, rămân aici, să mă odihnesc un pic. David, băiețelul meu, mai rămâne la grădiniță și aici, dorm, dar de fapt nu pe canapeaua aceasta, pe cealaltă, din colțișorul celălalt. Am și o masa de machiaj, unde mă aranjez, îmi fac părul și toate cele, singură, fiindcă așa mi-a plăcut dintotdeauna”, spune vedeta.

”Un pat mic, unde stau zilnic”

Andreea Mantea este lipsită de inhibiții și demonstrează aceeași sinceritate dezarmantă cu care și-a obișnuit fanii. Îi place să doarmă ”cu picioarele în sus” și consideră că ”locul ei” îi asigură gradul necesar de confort.

”Este practic zona mea! Am și dormitor, cu un pat mic, unde stau zilnic. Știți că este sănătos să dormi cu picioarele în sus și, pe undeva, eu respect regula aceasta. Am și dressing, am și baie, am borcane, am căni de făcut ceai, căci vorba aia… suntem în Turcia. Aici sunt rochiile pe următoarele două săptămâni, pantofii și am și cercei. A… să vă mai spun un secret, asistenta mea mi-a făcut o surpriză, fiindcă stăteam cu cerceii intinși peste tot pe aici, să vă arăt unde mi-i țin acum, să nu râdeți, dar nu aveam unde. Acesta este ”locul” meu”, a mărturisit Andreea Mantea.