În ce condiții extreme filmează Gina Pistol la Asia Experss: „Alerte pe telefon cum că am fi în raza taifunul Ramon”

Publicat: 27/02/2020 | 18:02

Asia Express este una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Atât concurenții, cât și toată echipa  trec prin niște lucruri greu de imaginat. Este o experiență dură, care îi solicită din plin.

Recent, Gina Pistol a dezvăluit care erau condițiile în care a fost nevoită să filmeze și cum a făcut față. Deși lumea crede că totul este foarte ușor pentru Gina Pistol și că ea este mai mult în vacanță în timpul filmărilor, lucrurile nu stau chiar așa. (CITEȘTE ȘI: VA FI NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! GINA PISTOL SE MĂRITĂ CU SMILEY)

Gina trebuie să înfrunte majoritate greutăților prin care trec și concurenții. Vedeta se trezește în fiecare dimineață în jurul orei 4-5, pentru că trebuie să se pregătească pentru filmări. Însă cel mai greu de îndurat pentru frumoasa prezentatoare au fost temperaturile și vremea capricioasă din Filipine. Într-o singură zi se pot întâlni valori de peste 35 de grade Celsius, urmate de ploi, vânt și frig.

„Aveam senzația că nu pot respira”

„În prima perioadă petrecută în Filipine era atât de cald, încât aveam senzația că nu pot respira. Curgeau apele pe noi la propriu, nu vă mai spun prin ce au trecut concurenții, reporterii și operatorii… Trebuia să îmi retușez machiajul o dată la jumătate de oră, pentru că nu stătea nimic pe față! Iar bronzul… aveam pe mine toate modelele rochiilor pe care le-am purtat!

Apoi am ajuns și la frig…Fiecare dintre noi primea alerte pe telefon cum că am fi în raza taifunul Ramon, care s-a abătut asupra insulei. Din fericire, nu este în partea în care ne aflăm noi, dar efectele se resimt. În zona de munte, într-o zi am trecut prin 3 anotimpuri. Primăvară dimineața, cu cer senin și temperaturi plăcute, vară în toată regula la prânz, când soarele arde și poți sta lejer în costum de baie și toamnă cu ploi mărunte și temperaturi scăzute după-masă. Probabil telespectatorii vor avea impresia că o ediție a fost filmată în perioade diferite ale anului”, a spus Gina, conform libertatea.ro.