În cazul managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, Ana Rinder, coronavirusul i-a afectat creierul și nu plămânii

Publicat: 12/08/2020 | 17:20

În cazul managerului Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui, Ana Rinder, coronavirusul i-a afectat creierul și nu plămânii. Femeia este internată la Insitutul Matei Balș din Capitală.

Șefa Spitalului Vaslui a fost transferată la Institutul Matei Balș din Capitală, după ce starea ei de sănătate s-a agravat. Fiul ei a fost în grupul focar de pe litoral.

Ana Rinder a mers după fiul ei, în Costinești. Tânărul era plecat cu un grup de prieteni la mare și, ulterior, s-a aflat că fiica unor ambulanțieri din Vaslui era infectată cu coronavirus. Fata a mers la mare fără să știe rezultatul testului.

După ce a stat în izolare timp de 10 zile, Ana Rinder a fost adusă la spital aproape în comă. Femeia a fost transportată şi internată de urgență la Institutul Matei Balş din Capitală. Investigaţiile medicale au arătat edem cerebral masiv. (CITEȘTE ȘI: SE PREGĂTEȘTE URMĂTOAREA NUNTĂ DE TOP DIN FAMILIA LUI GIGI BECALI?! NEPOȚELUL LUCIAN A FOST “DOMESTICIT” DE SEXOASĂ ȘI…)

„Medicii i-au administrat medicaţia pentru a rezolva mai întâi edemul cerebral. Vorbim de un exces de lichid în ţesuturile cerebrale. Dar, până când creierul nu va fi uscat, nu putem spune că a trecut pericolul”, a precizat  Nelu Tătaru.

În astfel de cazuri, evoluţia este una imprevizibilă şi se poate schimba de la o oră la alta,potrivit prod. Adrian Streinu-Cercel.

 

Citește și...