În brațele cărui bărbat celebru a fost fotografiată Anamaria Prodan!

Publicat: 24/12/2019 | 11:20

În primăvara anului 2019, Anamaria Prodan s-a asociat în afaceri cu Adrian Thiess, un celebru mason care este prieten bun cu sexy-impresara de mai mulți ani. În prezent, cei doi se află în Dubai, unde vor petrece sărbătorile.

(NU RATA: BOSSUL GIGANTULUI EURONEWS + ”OMUL” LUI TRUMP AU ATERIZAT ÎN SECRET LA BUCUREȘTI! IMAGINI ÎN PREMIERĂ DE LA ÎNTÂLNIREA CU UN CELEBRU MOGUL ROMÂN)

Anamaria Prodan nu a ratat ocazia și s-a fotografiat cu Adrian Thiess lângă bradul de Crăciun. Ambii sunt super relaxați și zâmbitori. Semn clar că perioada petrecută departe de România le priește de minune.

Impresarul Anamaria Prodan și omul de afaceri Adrian Thiess s-au asociat într-o firmă care se numește ‘Prodan Thiess Sports Management’, o societate nu de impresariat sportiv, ci de organizare a unor evenimente grandioase, conform spuselor celor doi”, a dezvăluit în martie Gazeta sporturilor.

Adrian Thiess, super-lovitură în 2012

Adrian Thiess este cel care a organizat în anul 2012 amicalul dintre Dinamo și FC Barcelona de pe Arena Națională. Este un om cu influență, în special în zona politicului. Până în septembrie 2001, a fost consilierul personal al președintelui Ion Iliescu. S-a ocupat inclusiv de campania lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei.

(VEZI AICI: A JURAT CREDINŢĂ ”CÂINILOR”, DAR… MILIONARUL CU SÂNGE DE DINAMOVIST, FILMAT CU O ”MICĂ ATENŢIE” LA REGHE)

Adrian Thiess s-a remarcat și ca un om de afaceri prosper, care a investit în mai multe domenii de activitate. Are o firmă care se ocupă de comerțul online și deține canalul de televiziune TeleShop 24. În plus, este acționar și la firma Eurostar Catering Expres, operatorul național pentru serviciile de catering mobil în toate trenurile de rang superior Săgeata Albastră.

Adrian Thiess mai controlează, alături de soția sa, Elena Delia, încă trei firme: Dental Center 2001, Dental Expert Center și Casa Elegance D&A 1874.

În urmă cu patru ani, Adrian Thiess s-a remarcat atunci când a organizat la București o întâlnire între doi dintre cei mai importanți oameni ai Planetei: vicontele Etienne Davignon, președintele grupului Bildenbergm, și Richard Haass, președintele Consiliului pentru relații externe al SUA. A fost un apropiat al staff-ului de campanie al lui Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale din 2014.