În 2004, Cătălina din Bacău a ramas însărcinată la doar 17 ani. Acum, la 32 de ani, a venit la Românii au Talent de la Pro TV și a spus cine e, de fapt, tatăl băiatului ei

Publicat: 09/04/2020 | 08:36

Cătălina Hurjui Chiriac a venit la ”Românii au Talent” pentru a demonstra că… se poate. Are 32 de ani, este din Bacău, iar activitatea profesională și-o desfășoară într-un supermarket, fiind vânzătoare. 

A ajuns în emisiune tocmai de la Podul Turcului și este mamă a doi copii. Avea doar 17 ani – în 2004 – atunci când a rămas însărcinată, fiind alături și acum de iubitul ei, tatăl copiilor. Au trecut 15 ani de atunci, dar cei doi nu sunt încă soț și soție. Smiley și Pavel Bartoș nu puteau rata ocazia de a-i pune câteva întrebări Cătălinei, iar aceasta a dovedit că a lăsat emoțiile acasă și a răspuns cu proptitudine.

”Mă cheamă Cătălina, am 32 de ani. Nu sunt căsătorită, dar copii am. Sunt mamă a doi copii, un băiat și o fetiță. Au 15 și 9 ani”, le-a spus Cătălina celor doi, apoi a urcat pe scenă și a interpretat o piesă care a primit aplauze, cu toate că nu a fost totul chiar… perfect.

”Primul punct a fost îndeplinit, draga mea, iubitul a fost pus la ofticat”, a început Florin Călinescu. ”Ai avut dreptate, ai avut curaj, tupeu ca să vii la această emisiune pe scenă. Deci primul punct e clar. Al doilea punct mi-e neclar. I-ai spus că o să și cânți sau că vii doar pe scenă?”, a întrebat juratul. ”El știe că eu cânt. Atunci când cânt acasă, îmi spune să încetez, că va chema jandarmii, că n-am voie să deranjez liniștea publică”, a răspuns Cătălina. ”Eu admir foarte tare curajul tău. Ai avut momente în piesă când ai cântat chiar foarte bine. Una peste alta, am toată admirația”, a spus și Andi Moisescu după ce a ascultat-o cântând pe concurenta din Bacău.

(CITEȘTE ȘI: CUM SE DAU, DE FAPT, GOLDEN BUZZ-URILE LA ROMÂNII AU TALENT. UN FOST OPERATOR DE LA PRO TV, ACTUALMENTE LA IUMOR DE LA ANTENA 1, A SPUS ADEVĂRUL)

Schimbări radicale în grila de programe Pro TV

În luna aprilie ar fi trebuit să înceapă semifinalele LIVE ale emisiunii ”Românii au Talent”, însă criza coronavirusului este departe de a fi încheiată, Acesta este motivul pentru care Pro TV va recurge, cu certitudine, la schimbări radicale în grila de programe, adaptîndu-se din mers noilor reguli, cel mai probabil urmând a fi difuzate, în intervalul orar respectiv, filme sau alte emisiuni în reluare.

De altfel, și celelalte televiziuni din România recurg la o adaptare a grilelor de programe, demers mediatic absolut firesc în acest context medical periculos care se poate întinde pe o perioadă de timp nedeterminată.

(CITEȘTE ȘI: ESTE OFICIAL! UN DIAGNOSTIC PUS GREȘIT A DUS LA IZBUCNIREA PANDEMIEI DE CORONAVIRUS)