„Împăratul lumii”, petrecere fabuloasă cu artificii și șampanie în foiță de aur

Publicat: 01/01/2021 | 21:31

Celebrul lider interlop Petre Geamănu, supranumit și „Împăratul lumii”, a organizat, de sărbători, o petrecere de pomină, cu șampanie în foiță de aur și foc de artificii. Evenimentul a avut loc departe de ochii curioșilor, pe pontonul bălții pe care o deține în Chitila, chiar la marginea Capitalei.

În plină pandemie, „Împăratul lumii” a dovedit că trăiește după propriile reguli. De Sărbători, și-a chemat finii și prietenii apropați, alături de care a petrecut ca pe vremuri, când nimeni nu știa că există COVID-19, cluburile erau deschise iar măștile sanitare nu erau un accesoriu obligatoriu.

Petre Geamănu a petrecut ca în vremurile bune

Ascensiune fulminantă în „branșă”, după eliberare

Pe pontonul de pe marginea lacului Străulești, concesionat de Petre Ilie, zis Geamănu, zeci de persoane s-au înghesuit, s-au îmbrățișat și au ciocnit pahare cu șampanie, din sticle cu foiță de aur, așa cum a anunțat, mândru, chiar amfitrionul evenimentului. Și, ca la orice petrecere VIP, nu a lipsit nici focul de artificii!

În martie 2017, Petre Ilie a fost eliberat după 11 ani de detenție. Atunci, acesta a fost așteptat la poarta penitenciarului cu lăutari, covor roșu și porumbei albi.

De atunci, acesta a cunoscut o ascensiune fulminantă și a avut grijă să-și apropie cât mai mulți membri ai lumii interope. Pe mulți i-a cununat sau le-a botezat copiii, astfel că a ajuns să aibă un număr impresionant de fini, care i-au jurat credință și care nu înaclcă nici un ordin al celebrului lor naș.

De aceea, majoritatea celor care au venit cu soțiile la petrecerea organizată pe balta de la Străulești au fost chiar finii „împăratului” Petre Geamănu. (VEZI AICI: ”ÎMPĂRATUL LUMII INTERLOPE” I-A PUS TAXĂ DE ȘMECHERIE LUI LEO DE LA STREHAIA)

O istorie „complicată”

Ilie Petre a fost arestat în Belgia în septembrie 2006 pentru infracţiuni cu violenţă, iar patru ani mai târziu a fost extrădat în România, el fiind dat în urmărire internaţională. După contopirea mai multor pedepse, judecătorii au decis ca acesta să execute 15 ani de închisoare. În 25 noiembrie 2003, interlopul fusese condamnat la nouă ani de închisoare pentru tâlhărie, şi asta pentru că a jefuit un camion cu 3,2 tone de cafea.

Potrivit anchetatorilor, în 4 martie 1999, în jurul orei 18.00, la o intersecţie din apropierea localităţii Buftea, mai multe persoane au jefuit un camion cu trei tone de cafea, în valoare de 518 milioane de lei vechi. Marfa era proprietatea unui cetăţean arab. (VEZI ȘI: IMAGINI ÎN PREMIERĂ CU ”NAŞU’” GEAMĂNU)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.