Impact violent în Teleorman! Un tir cu cereale s-a izbit de un autoturism și s-a răsturnat

Publicat: 21/04/2021 | 21:47

Impact violent pe o șosea din Teleorman. Un tir încărcat cu cereale a intrat în coliziune cu un autoturism. Tirul scăpat de sub control s-a răsturnat pe șosea, iar încărcătura s-a împrăștiat blocând circulația.

Accidentul s-a produs pe drumul dintre Alexandria și Lăceni. Tirul a lovit un autoturism și apoi s-a răsturnat. Se pare că șoferul mașinii ar fi pătruns în giratoriu și nu a observat tirul. Conducătorul mastodontului a efectuat o manevră de evitare, dar tirul nu a mai putut fi redresat. (CITEȘTE ȘI: ACCIDENT GRAV ÎN ARGEȘ. UN ȘOFER CU PERMISUL SUSPENDAT S-A IZBIT CU MAȘINA DE UN ALT AUTOTURISM, APOI A RICOȘAT ÎNTR-UN POD ȘI S-A RĂSTURNAT)

La fața locului au intervenit pompierii, echipajul de descarcerare și medicii. Un bărbat și o femeie, de aproximativ 50 de ani, pasagerii autoturismului, au fost transportați la U.P.U. Alexandria. Șoferul tirului, după ce a fost monitorizat de un echipaj medical, a refuzat să meargă la spital.

Pompierii au asigurat măsurile P.S.I. și au rămas la fața locului pentru sablarea carosabilului și îndepărtarea elementelor de caroserie, astfel încât traficul să se desfășoare în condiții de siguranță.

(VEZI ȘI: ACCIDENT GRAV LA IEȘIREA DE PE AUTOSTRADA BUCUREȘTI-PITEȘTI. UN BĂRBAT A MURIT PE LOC)