Impact devastator pe DN1. Un șofer a decedat, iar altul a suferit leziuni grave

Publicat: 05/02/2020 | 10:30

Un grav accident de circulație s-a petrecut, în urmă cu puțin timp, pe DN1. Două autoturisme s-au ciocnit violent pe sensul Ploiești- Brașov. Din impact, unul dintre șoferi a rămas captiv între fiarele contorsionate.

UPDATE – 10:25 – Din nefericire, șoferul de taxi a decedat la fața locului. Acesta avea 30 de ani. Celălalt șofer, al firmei de curierat – în vârstă de 32 de ani – a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe.

Accidentul s-a produs în dreptul localității Nistorești, pe DN1. Din primele informații resiese că este vorba despre un taxi și o autoutilitară a unei firme de curierat. Taxiul s-a făcut praf după impactul cu autoutilitara și s-a oprit în parapetul de beton. Șoferul a rămas prins între fiarele mașinii. La momentul accidentului, bărbatul era inconștient. La fața locului au intervenit, de urgență, un echipaj de pompieri și unull de la descarcerare, ajutați de medicii SMURD.  Traficul pe banda doi a sensului de urcare este restricționat.