Împăcarea momentului în showbiz! Cei doi iubiți au fost surprinși în tandrețuri pe plajă

Publicat: 13/09/2020 | 19:49

Împăcarea momentului în showbiz! Cei doi iubiți au fost surprinși în tandrețuri pe plajă, iar fanii s-au bucurat să îi vadă din nou împreună.

Din 2011 s-au tot despărțit și s-au împăcat. Cea mai recentă ruptură a avut loc la începutul anului 2018, dar iată că soarta i-a adus din nou împreună pe Dominic Purcell și AnnaLynne McCord.

Cei doi au fost surprinși pe o plajă din California, în tandrețuri. Se pare că cei doi și-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt și au decis să mai dea o șansă poveștii lor de dragoste. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE PEDEAPSĂ A PRIMIT SOȚUL VULPIȚEI DUPĂ CE A AGRESAT O ECHIPĂ DE JURNALIȘTI. A IEȘIT CU PARUL ȘI…)

Actrița, în vârstă de 33 de ani, din celebrul serial „90210” a optat pentru un costum de baie mov, format din două piese, care i-a pus în evidență formele fără cusur. În timp ce AnnaLynne stătea la plajă, la un moment dat actorul din ”Prison Break” a mers să facă surf. După ce s-a întors lângă iubita lui, cei doi s-au sărutat pătimaș și s-au îmbrățișat.