Împăcarea cu Bianca l-a costat pe Alex Bodi un Chanel de 6.000 €, un zbor privat de 25.000 € și… “Nu poate să trăiască fără ea, nu degeaba a…”

Publicat: 07/04/2020 | 23:32

Când a spus Alex Bodi că dragostea nu poate fi rezolvată la notar, mare dreptate a avut! Afaceristul a demonstrat că nu poate trăi fără Bianca Drăgușanu și s-a reîntors în brațele focoasei blondine! Mai mult, ar face orice pentru a-i reintra total în grații vedetei!

Proaspăt reîntors din Londra, Alex Bodi se străduiește să-i facă zilele Biancăi un paradis! Afaceristul nu a venit cu mâna goală, căci împăcarea l-a costat… o geantă Chanel pentru care a scos din buzunar o adevărată avere: 6.000 de euro! Dar asta nu este tot, căci, potrivit unor surse D.A.S. categoria A, Alex Bodi a plătit 25.000 de euro pe un zbor privat, tocmai pentru a ajunge mai repede în brațele Biancăi. (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU LĂMUREȘTE DEFINITIV MAREA ÎMPĂCARE CU ALEX BODI. “E VORBA DESPRE ADRENALINĂ, DESPRE DEPENDENȚĂ…”).

„Se vede că el o apreciază mai mult și încearcă să-și spele păcatele”

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor detalii-bombă din culisele împăcării dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Sursele noastre de încredere ne-au povestit că cei doi se află în autoizolare de trei săptămâni în vila de lux a afaceristului și între ei lucrurile merg cum nu se poate mai bine.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au reîmpăcat

Deși au scris negru pe alb că nu mai vor să fie soț și soție, se pare că, acolo unde este iubire, nicio semnătură nu poate sta în calea fericirii și a drumului către împlinire! Chiar dacă ar fi „tradus-o” cu Daria Radionova, Bianca Drăgușanu i-a mai dat o șansă lui Alex Bodi, șansă de care afaceristul profită din plin.

„Bianca și Bodi sunt bine acum, se vede că el o apreciază mai mult și încearcă să-și spele păcatele, să o facă pe ea să-i uite greșelile. Îi gătește, se poartă exemplar cu ea, sunt o adevărată familie împreună. Alex o răsfață, oricum se vede de la poștă că nu poate să trăiască fără ea, nu degeaba a venit din Londra și a plătit 25.000 de euro pe un zbor privat. Pare că și-a învățat lecțiile.

A amenajat chiar și o sală de sport pentru Bianca, îi pregătește micul dejun, cina, o tratează foarte bine. Sunt în autoizolare amândoi la el acasă, de când s-a întors Alex din Londra, locuiesc împreună, lucru care nu s-a mai întâmplat înainte. Se vede că face sacrificii pentru a o recuceri”, au declarat sursele D.A.S. categorie A.  

Iubire fără bariere

Și, surpriză! Spusele surselor noastre se potrivesc de minune cu instastory-urile pe care le postează Bianca Drăgușanu pe contul ei de Instagram și pe care cu siguranță fanii blondinei le-au remarcat. Vedeta le arată tuturor cât este de fericită după împăcarea cu Alex Bodi și confirmă ceea ce CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA a aflat în exclusivitate: faptul că afaceristul care i s-a întors în brațe o tratează ca pe o regină! Mai mult, Alex Bodi a postat pe contul lui de Instagram, imediat după împăcarea cu Bianca o fotografie cu ei doi în care par mai fericiți ca niciodată. Zâmbitori și îmbrăcați impecabil, îndrăgostiții demonstrează încă o dată că iubirea lor nu are bariere. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ VILA DIN MEDIAȘ A LUI ALEX BODI, UNDE AFACERISTUL ȘI BIANCA DRĂGUȘANU „EVADEAZĂ” CÂND SIMT NEVOIA). 

Și, de parcă asta nu ar fi fost suficient, descrierea lui Alex Bodi nu mai are nevoie de completări. „Noi doi împotriva lumii! Iubirea vieții mele”, a scris afaceristul, în dreptul imaginii cu el și cu Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună

Imediat după ce Alex Bodi a postat fotografia respectivă, internauții i-au lăsat zeci de comentarii în care i-au mărturisit că de-abia așteaptă să audă că Bianca este însărcinată. „Știi, nu asculta ce zice lumea, ascultă-ți inima.
Doamne ajută să auzim vestea că vei fi tătic. După izolarea asta cred că noi vieți se vor naște, multe vieți. O zi minunată, alături de frumoasa ta soție.???? / Dar voi când faceți un bebe? Ar ieși superb, că amândoi aveți ochii foarte frumoși / Stai lângă soția ta frumoasă, Bianca / Sunteți prea frumoși să nu fiți împreună, v-ar trebui o bătaie, să vă cumințiți”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care Alex Bodi le-a primit, pe profilul lui de Instagram.

Bianca Drăgușanu, afectată de pandemia de coronavirus

Contactată de CANCAN.RO, Bianca Drăgușanu nu adăugat nimic în plus legat de relația pe care o are acum cu Alex Bodi, față de ceea ce ne-a spus AICI, însă a dat din nou de înțeles că este cum nu se poate mai fericită. Și, pentru că epidemia de coronavirus este subiectul momentului, am vrut să aflăm cum se simte vedeta și dacă a fost sau nu afectată, din punct de vedere financiar, de situația în care ne aflăm.

Bianca Drăgușanu a declarat, în exclusivitate pentru site-ul nr. 1 din România că a anulat câteva evenimente pe care le avea programate în această perioadă și se concentrează pe întreținerea afacerilor de acasă, gestionându-le cu atenție.

Mai mult, Bianca ne-a povestit că sănătatea ei și a familiei sale se află pe primul loc, iar de trei săptămâni se află în autoizolare și se ocupă de acasă de afacerile pe care le deține.  (NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI-A “GONFLAT” POSTERIORUL?! AVEM VIDEO-DOVADA CU FUNDULEȚUL DE BRAZILIANCĂ).

Pandemia asta de coronavirus m-a afectat și pe mine la nivel moral, așa cum a afectat pe toată lumea. Am afaceri pe picioare și, mulțumesc lui Dumnezeu, mă pot ocupa de ele de acasă, deci mă pot considera norocoasă. Le gestionez foarte bine și nu mă plâng, am foarte multă activitate, dar mă descurc, așa cum am obișnuit pe toată lumea.
Din punct de vedere financiar nu sunt afectată decât prin prisma evenimentelor pe care nu am putut să le mai onorez în această perioadă, a trebuit să le anulez.

Bianca Drăgușanu, una dintre cele mai sexy vedete de la noi

Nu pot risca nici sănătatea mea, nici pe cea a familiei mele, mă protejez cum pot. Deși stau acasă, nu am timp să mă plictisesc. Fac sport și îmi ocup timpul cu activități pe care le fac cu mare plăcere, atunci când nu mă ocup de viața profesională. Nu pot sta pe loc, așa m-am obișnuit.

Cred că îmi iau puterea din tot ceea ce fac. Într-un fel, cred că perioada asta e una benefică pentru noi toți, cred că am ajuns să apreciem mai mult ce aveam înainte, deși sună ca un clișeu. Mă simt bine și aștept să revenim la normal cu toții”, a spus Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA. 

S-a împăcat cu Alex la două săptămâni de la divorț și au semnat un contract de confidențialitate!

Bianca și Alex Bodi au divorțat cu scandal, la notar, în 10 martie, 2020. Ulterior, cei doi și-au aruncat valuri de acuzații în public despre infidelitate, violență domestică și detalii financiare. După două săptămâni de certuri mediatizate, Bianca și Alex nu au mai putut rezista unul fără celalălt și au reaprins flacăra iubirii. Cei doi au recunoscut public, la TV, că au luat decizia să-și acorde o nouă șansă, după ce omul de afaceri a hotărât să facă primul pas spre împăcare. (VEZI ȘI: BIANCA DRĂGUȘANU, TRATATĂ CA O PRINȚESĂ DE ALEX BODI! CE GEST A FĂCUT AFACERISTUL PENTRU SUPERBA BLONDINĂ).

Singura condiție pe care Bianca a impus-o pentru a accepta împăcarea cu fostul soț a fost aceea de a semna un contract de confidențialitate. Conform acestuia, indiferent de discuții, certuri, separări, niciunul nu are voie să vorbescă în public despre celălalt. Mai mult, potrivit contractului, cel care greșește în relație trebuie să plătească o sumă consistentă de bani.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)