Împăcare neașteptată în showbiz! Mădălina Apostol și Nick Rădoi, din nou împreună. Cum l-a surprins bruneta pe afacerist de ziua lui

Publicat: 08/01/2020 | 08:57

Împăcare neașteptată în showbiz! După ce “au bifat” mai multe despărțiri de-a lungul relației, Mădălina Apostol și Nick Rădoi au decis să mai acorde încă o șansă poveștii lor de iubire. Totul s-a aflat chiar de ziua milionarului, când a fost surprins foarte plăcut de iubita lui tinerică. 

Mădălina Apostol și Nick Rădoi s-au împăcat din nou

Sărbătorile de iarnă i-au prins împreună pe Mădălina Apostol și Nick Rădoi… în calitate de iubiți! Da, cei doi s-au împăcat din nou și, de data aceasta, ei sunt convinși că nimeni și nimic nu o să-i mai despartă. Stabilit în Statele Unite ale Americii de multă vreme, afaceristul român a împlinit ieri 57 de ani, iar iubita lui i-a pregătit surprize peste surprize. Printre acestea se numără și o declarație de dragoste în public, care a fost însoțită de un colaj emoționant, format din mai multe poze de album cu ei doi.

“Am ales cateva din pozele preferate alaturi de el. In aproape 6 ani s au intamplat multe si de toate felurile. M a certat, m a criticat, m a iubit, m a apreciat, m a invatat, m a inteles… Si invers. De multe ori am fost prea dura, prea rebela, prea incapatanata. Dar si el. De si mai multe ori ne am certat. Rau de tot! Ceea ce stiu insa, este faptul ca tot timpul, dar tot timpul, ne am respectat… Nu ne am jignit niciodata. Ceea ce mai stiu este ca ne am iertat reciproc de fiecare data si ne am vorbit cu blandete.

Stiu ca mereu am fost iubita de el chiar si cand am fost despartiti. Si cel mai important, este singurul om care ma intelege cu adevarat, care imi cunoaste toata viata, care m a ajutat sa schimb multe lucruri negative si care ma accepta fix asa cum sunt! Credeti ma, nu sunt un om usor de inteles. Vreau sa ti multumesc si aici, dragã Nick Radoi , pentru toti acesti ani si pt cei ce vor urma! Esti un om bun si esti in inima mea mereu! La multi ani! Te iubesc!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #happybirthday ❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a scris Mădălina Apostol pe contul ei de Facebook, atunci când a postat un colaj impresionant cu mai multe fotografii în care apare alături de controversatul milionar.