Împăcare „miraculoasă” între două femei care s-au luat la bătaie

Publicat: 03/05/2021 | 23:19

CANCAN.RO vă prezintă detaliile unui proces fabulos între două femei, care au ajuns în fața magistraților. S-au bătut, au fost la judecată, dar, într-un final, și-au retras plângerea. Vă arătăm pasaje importante din dosar, unde s-a cerut inclusiv un ordin de protecție.

Tot circul a avut loc la Judecătoria Caransebeș. Reclamanta a solicitat magistraților să dispună evacuarea pârâtei de la adresa unde era domiciliată, întrucât aceasta din urmă ar fi bătut-o și ar provoca scandal în casă. În mod normal, între părți nu ar mai fi existat cale de împăcare. Însă, surpriză!

Pentru termenul de judecată de astăzi s-a prezentat la instanță învederând că s-a împăcat cu reclamanta, aceasta din urmă confirmând faptul că s-a împăcat cu pârâta și dorește a se lua act că renunță la judecată în prezenta cauză”, au notat magistrații, potrivit informațiilor CANCAN.RO.

Proces fabulos între două femei

Având în vedere situația, Judecătoria Caransebeș a luat act de “renunțarea la judecată a acțiunii cu obiect evacuare, formulată de reclamantă, domiciliată în orașul Oțelu Roșu, judetul Caraș-Severin, în contradictoriu cu pârâta, domiciliată actualmente în orașul Oțelu Roșu, judetul Caraș-Severin”, a mai stabilit instanța. (NU RATA: UNUL DINTRE CELE NOSTIME PROCESE DIN ROMÂNIA. CUM AU JUDECAT MAGISTRAȚII O BĂTAIE ÎNTRE UN CAL ȘI O IAPĂ)

Decizia magistraților

Surprinzător este, însă, faptul că ambele femei erau foarte pornite înaintea procesului, fiecare crezând că dreptatea îi aparține. Magistrații nu au avut, însă, ce verdict să ofere din motiv ce părțile au ajuns la un acord. Acest proces nu este, cu siguranță, unic în România. Pe rolul instanțelor există, clar, multe astfel de litigii.

Ca o concluzie, păruiala dintre cele două reprezentate ale sexului frumos, care urma să fie finalizată în instanță, s-a încheiat în cel mai pașnic mod. Pe motiv că și-au retras plângerea, instanța nu a mai avut ce judeca în cazul procesului care a avut ca obiect titlul “evacuare”.

Dată fiind cererea reclamantei de renunțare la judecată, instanța urmează în baza art. 406 NCPC – a lua act de această cerere a reclamantei de renunțare la judecată a cererii cu obiect – evacuare”, au mai notat magistrații. (CITEȘTE ȘI: CE S-AR FI ÎNTÂMPLAT, DE FAPT, ÎN CAMERA DE HOTEL UNDE A FOST AGRESATĂ LAURETTE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.