Împăcare-bombă în lumea maneliștilor! Narcisa Moisa și Yoannes formează din nou un cuplu

Publicat: 13/06/2021 | 16:32

Acum câteva luni își strigau despărțirea în fața tuturor, dar se pare că, până la urmă, dragostea lor a învins orice obstacol și sunt din nou împreună. Este vorba despre cei doi protagoniști care au dinamitat showbizul prin scandalul lor, Narcisa Moisa și Yoanness.

Și-au aruncat vorbe grele și au decis că drumul lor ca și cuplu se oprește după ani buni de relație și după venirea pe lume a doi copii, au mărturisit că vor vorbi numai în interesul micuților sau strict profesional, dar soarta a avut alte planuri pentru ei. Narcisa Moisa și Yoanness, care acum sunt din nou împreună.

Cea care a dat marea veste a fost chiar Narcisa Moisa, care a postat o fotografie cu ea și Yoanness în social media, dar și un mesaj emoționant.

„Dumnezeu ne iubește ???????? Te iubesc neîncetat, pana intru in pământ si dincolo de moarte ❤️❤️❤️ a scris artista, pe contul ei de Facebook.

Narcisa și Yoanness, despărțiți din cauza lui Tzancă Uraganu?

Într-o postare pe rețelele de socializare, Yoannes l-a acuzat chiar pe Tzanca Uraganul de această despărțire de Narcisa Moisa. Totul a avut loc în urmă cu câteva luni.

„Începând din momentul acesta, relația mea cu Narcisa este strict profesională. Nu au avut relație intimă, așa cum spune domnul Tzanca. Așa că, dragele mele, aveți verde… Și ea are verde..Felicitări, Tzanca! Ne-ai despărțit.. ce mă fac eu acum cu toate admiratoarele tale?!”, a scris pe contul de socializare Yoannes.

Se pare că tot scandalul a pornit de la faptul că Tzanca Uraganu ar fi declarat faptul că Narcisa Moisa ar fi avut bucurii la el.

„Dacă Ion Ciobanul ăsta al lui Narcisa (Yoannes, n. red.) vrea să îi fac puțină reclamă, uite că o să îi fac.

Și, în curând, o să vadă toată lumea mesajele pe care mi le trimitea mie Narcisa. În cel mai scurt timp va apărea adevărul, pentru că ăsta este adevărul, nu ce a spus el și ce a inventat, aia a fost un fel de mască ca să acopere chestia pe care a făcut-o nevasta lui.

Bine, oricum el merită, pentru că e un cioban, ce să facă cu el? Dar… dacă el așa a vrut și a încercat să se ia cu mine, voi ieși cu probe.

Și vreau să vă spun că eu nu am de-a face cu femei măritate și cam asta e… Vă voi demonstra adevărul și nu e ceea ce credeți voi, că l-ar fi prins ea pe el cu alta.

E invers… Dar, char așa, nu v-ați dat și voi seama? Când ea plângea pe filmarea aia și urla și își cerea iertare… Nu are cum să greșească un bărbat și să își ceară iertare o femeie, cum vine asta?! Fiți deștepți”, a spus Tzancă.