Imaginile vorbesc de la sine. Alex Bodi a petrecut ajunul Crăciunului alături de Daria Radionova

Publicat: 25/12/2020 | 09:47

De abia ieșit de după gratii și aflat în arest la domiciliu, Alex Bodi a postat, pe rețelele de socializare, mai multe imagini care dezvăluie pe cine a avut alături în noaptea ajunului de Crăciun.

Deși în primă instanță s-a scris că afaceristul își va petrece Crăciunul, în familie, cu fiicele sale, la „petrecere” a și noua sa cucerire, Daria Radionova.

Ipostazele publicate îi arată pe cei doi foarte fericiți împreună. Astfel că, după ce a fost eliberat, afaceristul va petrece Crăciunul și Revelionul în vila sa din Tunari, de aproximativ un milion de euro, alături de Daria, dar și alături de fiicele sale.

În același timp, Alex Bodi apare alături de Daria Radionova și de câinele lor, scriind: „Ei sunt printre puținele ființe care stau lângă tine și nu te vor trăda!”. Mesajul este cu țintă directă către cea care l-ar fi denunțat la Parchet, în dosarul în care este anchetat.

Implicat într-un dosar greu și multe acuzații

În urmă cu o lună, pe 11 noiembrie, Alex Bodi era săltat din propria casă de trupe de mascați, sub acuzarea de proxenetism și trafic de persoane. În dosarul intentat de Parchetul Dolj, pe lângă Alex Bodi, mai sunt implicate și alte nume din lumea interlopă din România.