Imaginile pe care Liviu Vârciu n-ar vrea să le vadă! Fiica sa Carmina, mari tandrețuri cu iubitul în izolare! VIDEO

Publicat: 21/04/2020 | 18:13

Izolarea nu este atât de grea și plictisitoare pentru fata de 17 ani a lui Liviu Vârciu. Carmina își petrece timpul în casă, în compania iubitului său, iar fericirea i se citește pe chip. Tânăra, care în mai puțin de o lună va deveni majoră, a postat pe internet un video extrem de emoționant cu prietenul său.

Fiica lui Liviu Vârciu se pare că trăiește fiorii primei iubiri. Tânăra a început o poveste de dragoste cu un băiat mai mare cu un an decât ea. Adolescenta este asumată în ceea ce privește relația cu acesta. Deseori postează pe conturile de socializare ipostaze în care sunt împreună și se iubesc fără reținere.

Recent, Carmina a postat un filmuleț pe contul său de TikTok în care îl sărută cu drăgălășenie pe iubitul ei, în timp ce pe fundal se aud versurile unei melodii de dragoste, spunând ”îți mulțumesc că ești aici lângă mine”, semn că tânăra are nevoie de o prezență masculină în viața ei.

CITEȘTE ȘI: Tom Hanks și Rita Wilson au devenit imuni în fața noului coronavirus și au donat sânge pentru crearea unui vaccin împotriva COVID-19

@carminaaaat?? ##foodwehate ##homeball ##foryoupage ##fyp ##viral ##imissyou @nraciss♬ original sound – aesthetic._.sounds

Tinerii au încercat și în trecut să aibă o relație, însă au ales de comun acord să-și mai ofere timp, dar drumurile lor s-au regăsit din nou. De data aceasta, lucrurile par să meargă cu mlt mai bine, fiind și într-o altă etapă a vieții.

CITEȘTE ȘI: Cum a ajuns Delia să fie protagonistă în filmele pentru adulți? Vedeta a explodat când a văzut imaginile: „Stăm prost la capitolul legi…dar cu siguranță se vor lua măsuri”

„E o fire foarte romantică și mereu mă surprinde cu câte ceva. Când am o zi proasta, nu se lasă pâna nu mă face să zâmbesc, pe scurt nu ma lasa să fiu tristă. E mereu acolo când am nevoie și țin să punctez că e foarte sincer și înțelegător. Ne gândim la cum o să fie, dar alegem să ne focusam pe prezent pentru că trecutul a trecut și nu-l mai putem schimba, iar viitorul nu-l cunoaște nimeni … nu-ți aduce anul ce ți aduce ceasul. Vedem ce va fi, și până atunci we live in the moment”, a declarat fiica lui Liviu Vârciu.