Imaginile pe care le așteptau toți fanii Pro TV! Corina Caragea, fotografiată în bikini minusculi pe o plajă din Hong Island, Thailanda

Publicat: 19/01/2020 | 13:30

Corina Caragea apare rar spre deloc dezbrăcată, iar cei care îi accesează pagina de Instagram au avut parte de o surpriză extrem de plăcută. Trupul bine proporționat al vedetei a putut fi admirat de toți fanii, iar faptul că locația este una exotică a incitat și mai mult.

Corina Caragea se află în Thailanda, pe Hong Island, iar o apariție în bikini era cât se poate de potrivită într-un astfel de decor. Zis și făcut. Corina și-a delectat admiratorii cu câteva fotografii hot, iar rezultatul s-a concretizat prin aprecierile tuturor celor care au avut… contact vizual.

Vedeta a postat imagini din Hong Island, Bamboo Island sau Krabi, concluzia logică trasă de toți cei care au admirat-o fiind aceea că preferata lor se simte excepțional și profită la maximum de fiecare zi.

Corina Caragea, în Thailanda

Corina Caragea: ”Am multe întâmplări haioase cu Dacia”

Corina Caragea a rememorat perioada în care conducea o mașină Dacia.

„Prima mea mașină a fost Dacia lui tata. De multe ori am rămas în mijlocul intersecției cu mașina aceea. Am multe întâmplări haioase cu Dacia mea, care a contribuit la experiența mea ca șofer“, povestea Corina. Dar de atunci au trecut ceva ani. De la Dacia veche, prezentatoarea a condus în 2011 un Audi A3, iar din 2018 se laudă cu noul ei Porsche, pentru care stârneşte invidia şoferilor.