Imaginile durerii. Vulpița de la Acces Direct a reușit să-și strângă în brațe fetița, înainte să fie bătută cu pietre de socrul său

Publicat: 02/06/2020 | 12:33

Ieri, de Ziua Copilului, Vulpița de la Acces Direct a plecat la Blăgești, însoțită fiind de Viorel, dar și de echipa emisiunii de la Antena 1. Din bănuții strânși în Capitală, Veronica Stegaru a cumpărat câteva jucării, hăinuțe și dulciuri pentru micuța Maria și a pornit degrabă spre casă. 

Deși a plecat din București cu un arsenal de intenții bune, fericirea Vulpiței a fost umbrită de atitudinea șocantă a socrului său. Bunicul Dumitru nu a fost deloc încântat de faptul că Veronica și Viorel au ajuns la Blăgești alături de echipa emisiunii Acces Direct, motiv pentru care i-a jignit și i-a înjurat pe toți și chiar i-a gonit cu pietre din fața casei sale din Blăgești.

NU RATA – SCANDAL ÎN BLĂGEȘTI! VULPIȚA ȘI VIOREL DE LA ACCES DIRECT, ÎNJURAȚI ȘI GONIȚI CU PIETRE DIN FAȚA PROPRIEI CASE: „DACĂ O PRIND DE DATA ASTA, CHIAR CĂ O TUND”

Pentru câteva minute, Vulpița a putut să-și strângă în brațe fetița și să-i ofere toate lucrurile pe care i le cumpărase, alături de Viorel.

Vulpița de la Acces Direct, revedere cu ochii în lacrimi cu fetița ei

Pe contul său de Instagram, Vulpița a publicat o fotografie cu ea și fetița ei, iar imaginea a topit inimile fanilor. Cele două s-au îmbrățișat strâns și s-au bucurat de câteva momente mamă-fiică, după mai bine de 4 luni de când nu s-au văzut. Urmăritorii Veronicăi Stegaru i-au transmis acesteia numai gânduri bune și au îndemnat-o să-și viziteze fiica mai des.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT ÎI PUNE DIN NOU COARNE LUI VIOREL? SOȚUL VERONICĂI O ACUZĂ CĂ S-A SĂRUTAT CU RAFAELO

În imagine, Vulpița o ține strâns în brațe pe fetița sa, micuța Maria și are ochii în lacrimi. La numai câteva momente după revederea emoționantă, socrul Vulpiței a avut un comportament șocant în fața camerelor de filmat și i-a bătut pe toți cu pietre, alungându-i din fața casei sale.