Imaginile dintr-o bază militară care au șocat! Cinci oameni au murit dintr-o stupidă eroare VIDEO

Publicat: 20/04/2020 | 12:23

Un grav accident survenit pe pista unei baze aeriene militare din Ciad a condus la moartea a nu mai puțin de cinci oameni. S-a întâmplat în urmă cu doar câteva zile, când un avion Suhoi Su-25 a tras din greșeală cu o rachetă în momentul în care se făcea realimentarea. (Citește și: El este autorul masacrului din Canada! Ce spune colegul de școală al ucigașului + Era deghizat în polițist)

Racheta a trecut la mică distanţă de un avion C-130 Hercules al Forțelor aeriene Franceze și a lovit o clădire, omorând mai multe persoane, scrie rtv.net.

Nu rata:  9 persoane au fost reținute după incidentele petrecute în Rahova. Audierile nu s-au încheiat, numărul ar putea crește)

Incidentul a avut loc la baza aeriană parte din aeroportul internațional al capitalei Ciadului NDjamena. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se poate vedea cum racheta a trecut printre cisterne, la câţiva metri de un avion C-130 Hercules al Forţelor Aeriene Franceze. Apoi a lovit o clădire din apropiere, omorând cinci persoane, printre care trei copii. Alte două persoane au fost rănite.