Imaginile care vor arunca în aer lumea manelelor! Ultima aroganță a lui Adi Minune: i-au dat foc la urechi pe muzica lui și… VIDEO

Publicat: 31/01/2020 | 14:35

Dacă nu cel mai celebru manelist, cu siguranță unul dintre greii muzicii de petrecere, Adi Minute a făcut aroganța maximă! Într-un salon care oferă servicii pentru bărbați de pe ”Ștefan cel Mare”, lui Minune i s-au făcut…minuni!

Nici mai mult, nici mai puțin, manelistului i s-au băgat două tuburi în urechi, apoi, ”meseriașii” în ale serviciilor de ultimă generație au dat foc la două lumânări, pe care le-au apropiat de ”ascultătoarele” lui Adrian.

Totul chiar pe muzica lui, cântată cu foc, așa cum obișnuiește cel care, în decursul timpului, a fost și el supranumit ”Regele manelelor”.

@alexmaher55♬ Adrian Minune Habibi – fp.assuyasmina

Adi zâmbește larg, abia după ce s-au scurs primele secunde când s-a încins focul. Na, cu focul nu te joci, chiar dacă oamenii din salon sunt profesioniști.

Din ce pare în imagini, ar fi vorba despre curățatul urechilor. Oricum, imaginile sunt mai mult decât amuzante.

Altfel, salonul pe care Adi Minune l-a ”călcat” zilele trecute oferă mai multe servicii, tuns și frezat, tuns barbă, contur barbă și tratament.