Imaginile care îl vor înfuria pe soțul Andei Adam! Am filmat-o la miezul nopții în LOFT cu…

Publicat: 25/02/2020 | 23:34

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imagini savuroase, ce cu siguranță îl vor înfuria pe soțul Andei Adam. Vedeta a petrecut cu patos în unul dintre cele mai selecte cluburi de noapte din Capitală, LOFT.(CITEȘTE ȘI: EX-IUBITUL LUI RĂZVAN CIOBANU IUBEȘTE (DIN NOU) LA NICI UN AN DE LA MOARTEA DESIGNERULUI?! AVEM IMAGINI EXCLUSIVE DE LA PRÂNZUL INTIM CU UN ALT BĂRBAT!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Anda Adam, una dintre cele mai senzuale artiste din showbiz-ul românesc, în unul dintre cele mai renumite localuri de noapte din Capitală, LOFT, acolo unde vedeta a ales să se distreze cu câțiva prieteni. Petrecăreții din celebra locație, pur și simplu, au fost luați prin surprindere de prezența fermecătoarei cântărețe. Și asta pentru că, Anda Adam nu este una dintre prezențele constante alea vieții de noapte.(NU RATA: BREAKING NEWS. VEDETA CARE A FĂCUT SENZAȚIE LA ANTENĂ ESTE ÎNSĂRCINATĂ! INFORMAȚII ÎN PREMIERĂ)

Îmbrăcată elegant și cu bun gust, așa cum ne-a obișnuit, vedeta a descins la ceas de seară în renumita locație. De cum a pășit în club, blondina s-a îndreptat glonț spre masa la care petreceau prietenii ei. Cu toate că s-a integrat destul de repede în atmosfera de petrecere, Anda Adam, ca o mama responsabilă, a consumat doar apă. Ea a evitat să se delecteze cu băuturile fine de care se bucurau ceilalți de la masă.

La un moment dat, vedeta a fost abordată de unul dintre bărbații din anturaj, care părea puțin cam insistent și care a luat-o pe aceasta de mână. Pesemne că bărbatul a recurs la acest lucru doar pentru că în LOFT muzica era prea tare, iar acesta dorea să schimbe câteva cuvinte cu ea.(NU RATA: POLITICIANUL & IUBI MANECHINA AU TOPIT SHOT-URILE ÎN CLUB!)

Anda Adam, prezență uimitoare la LOFT

După câteva ore de distracție, blodina, care nu a fost însoțită de soț, a demonstrat din nou că este de-a dreptul responsabilă. În jurul orei 2.30, când în club distracția atinsese cote înalte, vedeta a decis să se retragă. Alături de câțiva dintre prietenii ei, vedeta a părăsit locația și s-a îndreptat spre casă.(NU RATA: SE REPETĂ CAZUL CIOACĂ! FAMILIA CRIMINALULUI DIN CHITILA A CERUT TUTELA MINORILOR CRESCUȚI DE BUNICA MATERNĂ!)

Anda Adam a plecat de la LOFT când petrecerea era în toi

Mărturisirile vedetei!

”Am ieșit după multe luni să mă distrez la ziua unei prietene. Una dintre prietenele mele și-a serbat ziua în LOFT. Inițial eu am refuzat-o pentru că aveam o cântare, dar s-a anulat între timp. Așa că m-am gândit să îi fac o surpriză. Soțul a fost plecat la Constanța la un botez. Tot din cauza concertului am decis ca el să meargă acolo și eu să rămân în București”, a declarat Anda Adam, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Secretul unui căsnicii fericite!

”Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri. Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt.(..) Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou”, mărturisea Anda Adam, în urmă cu ceva timp.

S-a căsătorit în 201%

Anda Adam şi Sorin Andrei Nicolescu s-au căsătorit în iunie 2015. Bărbatul este cu cinci ani mai tânăr decât cântăreaţă. El a cerut-o pe Anda Adam de soţie după numai o lună de când s-au cunoscut. Cei doi au făcut nunta la nici un an de când au început să formeze un cuplu. Petrecerea a avut loc în Snagov, pe malul lacului. După o lună de la eveniment, cântăreaţa a anunţat că este însărcinată. Evelin a venit pe lume în ziua de Sfântul Andrei, în 2015.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)