Imaginile care dovedesc relația dintre „bunăciunea” de la “Puterea Dragostei” și afaceristul pe care l-ar “teroriza”

Publicat: 02/05/2021 | 21:47

În urmă cu două zile, CANCAN.RO vă dezvăluia, în exclusivitate, că Andra Volos, fostă concurentă la “Puterea Dragostei”, este acuzată că ar încerca să “spargă” mariajul unui om de afaceri din București. Acum vă prezentăm și dovada relației dintre cei doi, mai exact imagini cu frumoasa șatenă și bărbatul căruia i-ar fi „sucit mințile”, potrivit unor surse din apropierea cuplului.

Andra Volos a devenit cunoscută în showbiz-ul autohton după ce participat la “Puterea Dragostei”, de la Kanal D. În prezent, a ajuns la peste 500.000 de urmăritori pe Instagram, iar expunerea la TV i-a adus, în mod natural, mulți admiratori. Între aceștia, un bărbat însurat și cu trei copii. Omul de afaceri din Capitală și șatena ar fi început o relație, care s-a întins pe durata a câteva săptămâni.

Îmbrățișați ca un adevărat cuplu

CANCAN.RO a obținut și câteva fotografii care confirmă relația lor, de care inclusiv soția afaceristului are cunoștință. De altfel, potrivit unor surse, Andra Volos ar fi fost “urecheată” serios, la propriu, de către femeia “tradusă”. În imagini, fosta concurentă de la “Puterea Dragostei” și omul de afaceri apar îmbrățișați și pozează ca un adevărat cuplu. (VEZI ȘI: MĂSURI DRASTICE LA “PUTEREA DRAGOSTEI” DIN CAUZA CORONAVIRUSULUI)

Dacă ținem cont de fotografii, nu ar trebui să ne mire prea tare că Andra Volos este acuzată și că l-ar „teroriza” acum pe omul de afaceri să-și părăsească familia și să reînceapă o relație cu ea. “Bunăciunea” de la “Puterea Dragostei” pare super-fericită în brațele bărbatului, care ar fi cheltuit sume imense pe durata legăturii. Șatena i-ar trimite și acum mesaje, după ce afaceristul ar fi ales, până la urmă, să revină lângă soție și cei trei copii.

Andra Volos, în perioada când forma un cuplu cu omul de afaceri din București

Andra Volos: “Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”

În ianuarie, Andra Volos anunța pe Instagram că are un nou iubit, după despărțirea de Bogdan Mocanu. La momentul respectiv nu a oferit, însă, multe detalii. Pentru că ar fi fost vorba chiar de omul de afaceri însurat și cu trei copii.

“Păi cum o femeie frumoasă ca mine să nu aibă iubit?”, a spus Andra Volos, pe un live făcut pe internet. (NU RATA: A CERUT-O ÎN CĂSĂTORIE PE PLATOURILE DE FILMARE DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI”, IAR NOI AVEM DETALII & IMAGINI EXCLUSIVE)

Reamintim că, în cadrul emisiunii “Puterea Dragostei”, Andra Volos a format un cuplu cu Bogdan Mocanu, cu care a continuat relația și după terminarea show-ului. Povestea de iubire nu durat mult, iar cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior, tânăra a anunțat că are un nou iubit. Motivul despărțirii de Bogdan Mocanu ar fi însă chiar omul de afaceri însurat și cu trei copii, amintit mai sus.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.