Imagini virale! Preot leșinat de beat, dus cu remorca lângă sicriu pentru slujba de înmormântare. FOTO

Publicat: 22/09/2020 | 16:29

Un preot de la țară a devenit peste noapte vedetă după ce a fost fotografiat în timp ce dormea într-o mașină, lângă un sicriu. Înainte de o slujbă de înmormântare, părintele a băut așa mult încât a leșinat.

Localnicii l-au urcat în remorcă și au pornit spre biserică. Deși era un drum de țară, plin de gropi, părintele a reușit să doarmă până a ajuns la cimitir, acolo unde trebuia să țină slujba de înmormântare.

Fotografiile au fost distribuite pe rețelele de socializare. Cel care a postat imaginile pe Facebook susține că ambii ocupanți ai remorcii dorm. Unul somnul de veci, altul somnul de vecie, potrivit Slavorum.org.

Întreg incidentul a avut loc într-un sat din Serbia, însă presa locală nu a aflat încă numele bărbatului în cauză.

Imaginea cu preotul care s-a viralizat

A reușit să țină slujba

Se pare totuși că preotul a reușit să-și revină și să țină slujba de înmormântare. Asta cu ajutorul localnicilor prezenți, care au reușit să îl trezească. A fost nevoie de câteva palme, dar într-un final, părintele s-a trezit și a ținut slujba creștinească.

Mai mult, localnicii sunt foarte supărați pe el. Urmează să aibă loc nunți și botezuri, iar ei nu-și doresc ca același preot beat să le oficieze slujbele. Deși martorii spun că bărbatul era beat, reprezentanții bisericii din localitatea sa spun că, de fapt, bărbatului i se făcuse rău pentru că suferă de astm.

Cu toate acestea, sub protecția anonimatului, preotul ar fi recunoscut că a băut. Bărbatul susține că s-a delectat cu doar o sticlă de bere și că nu era beat. Localnicii îl contrazic și susțin că s-a îmbătat cu rachiu.