Imagini traumatizante în Dâmbovița! Un tânăr s-a sinucis LIVE pe Facebook. Ce blestem greu este asupra familiei sale

Publicat: 26/02/2020 | 19:30

Scene traumatizante s-au petrecut în Dâmbovița! Un tânăr s-a sinucis în timpul unei transmisiuni live pe Facebook, iar cei care au privit scenele șocante nu au putut ajunge la timp ca să îl salveze. Asupra familiei sale este un blestem greu, despre care rudele și vecinii și-au amintit acum, odată cu această tragedie fără margini. 

Citește și: Caz incredibil în Italia! O româncă arestată pentru furt a fost eliberată de teama coronavirusului. Ce au anunțat autoritățile

Un bărbat de 28 de ani din Dâmbovița s-a sinucis live pe Facebook

Vasi, un bărbat de 28 de ani din Dâmbovița, și-a pus capăt zilelor în timp ce făcea un live pe contul lui de Facebook. Sub privirile îngrozite ale celor care l-au urmărit, el s-a spânzurat cu un șiret, relatează Cronica de Găești. Rudele și prietenii sunt în stare de șoc și nu își revin… el a murit la fel ca unchiul său, în urmă cu doi ani, care s-a sinucis în același mod.

Mai mult, au povestit câțiva dintre apropiați, pe când se afla la un priveghi săptămâna trecută, acesta a anunțat că îl vor vedea în timp ce se omoară. În trecut, el a mai încercat să își ia viața,  iar ambulanţele veneau chiar şi de două ori pe săptămână să-i acorde ajutor. De data aceasta, salvatorii nu au mai putut face nimic pentru el. Vasi era cunoscut cu afecțiune psihice, iar unii dintre vecini au mărturisit că obișnuia să consume alcool în ciuda problemelor sale.