Imagini terifiante de la locul prăbușirii avionului Boeing 737 în care se aflau 180 de pasageri. Nimeni nu a supraviețuit | VIDEO

Publicat: 08/01/2020 | 09:25

Președintele ucrainean Volodomir Zelenski a declarat, astăzi, că toți pasagerii și membrii echipajului aflați la bordul aeronavei care s-a prăbușit în Iran și-au pierdut viața, citând informații preliminare, potrivit Reuters. Volodomir Zelenski a transmis într-un comunicat că Ucraina încearcă să stabilească circumstanțele producerii accidentului și numărul morților.

Un avion de pasageri al unei companii ucraineneUkraine International Airlines -, cu 180 de persoane la bord, s-a prăbușit, miercuri dimineață, la scurt timp după decolarea de pe aeroportul Imam Khomeini din Teheran. Avionul s-a prăbușit din cauza unor probleme tehnice după ce a părăsit aeroportul Imam Khomeini din Teheran, cu destinația Kiev.

”Sincere condoleanțe familiilor și apropiațiilor tuturor pasagerilor și membrilor echipajului”, a spus Volodomir Zelenski.

 

Toți pasagerii au murit

Toți cei 180 de pasageri aflați la bordul avionului ucrainean Boeing 737 au murit după ce aeronava s-a prăbușit la scurt timp după decolare de pe principalul aeroport internațional din Iran, potrivit televiziunii de stat iraniene.

„Focul este atât de  intens încât nu putem efectua nicio operaţiune de salvare. Avem 22 de ambulanţe, patru autospeciale şi un elicopter la locul incidentului”, a declarat şeful Serviciului pentru situaţii de urgenţă iranian, Pirhossein Koulivand, pentru postul de televiziune public iranian.

În noiembrie 2019, aparatele Boeing 737 totalizau 480 de accidente sau incidente, cu un total de peste 5.300 de victime.