Imagini surprinzătoare cu tatăl lui Connect-R! La 65 de ani este într-o formă de zile mari. „O forță și o vitalitate incredibilă”

Publicat: 04/08/2020 | 21:03

La 65 de ani tatăl lui Connect-R este într-o formă de zile mari. Fanii artistului au fost surprinși atunci când au văzut condiția fizică a acestuia. Connect-R l-a filmat pe tatăl său în timp ce face un flick pe față, cu o ușurință impresionată, pentru vârsta lui.

Connect-R este unul dintre artiștii de succes din România. Acesta și-a început cariera acum mult timp și a progresat în fiecare zi pană când a ajuns celebru. Artistul a făcut muzică de mic și nu a lăsat pe nimeni și nimic să îl tragă înapoi. De-a lungul timpului idolul lui a fost chiar tatăl său, care i-a dat mereu putere să meargă mai departe.

Connect-R își iubește foarte mult părinții și nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că l-au ajuta și susținut mereu, chiar daca au trecut și prin etape mai puți plăcute. Mai mult, artistul are cu ce se mândri. Recent, a postat pe contul personal de Instagram un clip cu tatăl său, care la 65 de ani se află într-o formă de invidiat.

În imaginile postate, tatăl lui Connect-r surpinde pe toată lumea executând perfect cu flick pe față, la fel ca un tânăr. Se pare că acesta are o condiție fizică extrem de bună, în ciuda vârstei. Connect-R a însoțit postarea de un mesaj impresionant.

„La doar 65 ani Tata face flick pe față!! O forță și o vitalitate incredibilă! L-am întrebat care e secretul și mi-a spus 3 cuvinte, Roagă-te, Roagă-te, Roagă-te!!! Incredibil !!!!” , a scris Connect-R.

„Tata a fost idolul meu ca artist”

Connect-R și-a dorit de mic să ajungă cântăreț și a fost inspirat chiar de tatăl lui, pe care îl vedea mereu fredonând câte o piesă.

„Declick-ul meu s-a produs în copilărie, când tata venea de la muncă de la ICRAL Colentina. Începea să cânte melodii de la Elvis Presley, de la Aretha Franklin. Avea un chibrit cu care ţinea ritmul în acelaşi timp. Eu eram fascinat. Mama ne certa tot timpul. >

Ţin minte că în fiecare dimineaţă când pleca tata la muncă îmi luam o cariocă, îmi făceam perciunii ca ai lui, freza ca a lui, stăteam în oglindă şi îl imitam pe el. Tata a fost idolul meu ca artist. El voia să mă facă tinichigiu auto. Îmi spunea că trebuie să am o meserie. Mama mi-a dat bani pentru primele sesiuni de înregistrări, fără să ştie tata.” a declarat Connect-R, acum ceva timp.