Imagini super-sexy cu INNA pe plajă, la Mamaia. A stat la soare cu fetele și…

Publicat: 11/06/2020 | 23:21

Una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească a ”incendiat” plaja din Mamaia. INNA a ales să se relaxeze pe litoral și, pur și simplu, a făcut furori cu fizicul ei. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Pentru că pandemia a prins-o pe INNA în România, artista nu ratează niciun moment să se bucure de relaxare… la munte și la mare. După ce, săptămâna trecută, INNA s-a relaxat câteva zile la Brașov, îndrăgita artistă a schimbat peisajul și s-a bucurat de razele soarelui, pe litoral.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe INNA pe renumita plajă Opera din stațiunea-fanion a litoralului românesc, Mamaia. Artista s-a relaxat și a petrecut momente de vis alături de câteva prietene. (CITEȘTE ȘI: INNA, DEZVĂLUIRE-BOMBĂ: ”AM FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE, AM SPUS DA, DAR…”)

A încins atmosfera!

De cum a pășit pe nisipul fierbine, INNA a întors toate privirile. Cu siguranță, atmosfera de pe vestita plajă a devenit sufocantă în momentul în care INNA și-a afișat corpul fit și atletic într-un costum de baie sexy, care îi punea în evidență fizicul bine sculptat.

Cum este o fire energigă, INNA n-a stat toată ziua tolănită pe șezlong. Vedeta a profitat din plin de fiecare moment petrecut pe plajă în compania prietenelor ei și a dansat frenetic, dar a și alergat pe nisipul fin. După cum se poate observa și în imagini, INNA s-a distrat la maximum, iar buna dispoziția a fost la ordinea zilei pentru cântăreață, dar și pentru prietenele care au însoțit-o. (VEZI ȘI: AI FI ZIS CĂ E DOAR UN PUȘTI CU PĂRUL LUNG, DAR… INNA ȘI-A LUAT VITEZĂ PRIN BUCUREȘTI, PE SKATEBOARD ȘI…)

INNA, super-sexy pe plajă la mare în România

Activitate intensă în ”izolare”

Lunile acestea, deși majoritatea artiștilor nu au avut activitate, INNA a lansat trei videoclipuri: ”Not My Baby”, piesă care are deja 10 milioane de vizualizări pe YouTube, ”Sober”, cu videoclip filmat chiar în casa ei și ”VKTM”, colaborare cu Sickotoy.

Pregătește un mega-concert!

INNA va cânta pe 20 iunie la Romexpo la „The Concert”, cel mai mare concert drive-in alături de The Motans, Irina Rimes, Antonia, Carla’s Dreams, Alina Eremia, Roxen. (NU RATA: IMAGINILE CARE AU STÂRNIT IMAGINAȚIA FANILOR! CUM S-A FOTOGRAFIAT CELEBRA CÂNTĂREAȚĂ)

Inna a încins atmosfera, pe plaja Opera din Mamaia

A moștenit talentul

INNA este una dintre artistele din România care a cunoscut succesul internațional. Este iubită și apreciată peste tot pe unde merge. Deși este celebră în aproape toată lumea, acest lucru nu a schimbat-o pe artistă. Pentru prieteni și familie, a rămasă exact ca înainte.

În ceea ce privește viața personală, INNA este foarte discretă și niciodată nu a „dat prea mult din casă”. Recent, cântăreața a povestit despre relațiile ei cu cei apropiați, de unde îi provine pasiunea pentru muzică și de la cine a moștenit talentul.

Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mamă, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a declarat, recent, INNA. (CITEȘTE ȘI: INNA ESTE ÎN TOPUL CELOR MAI ÎNSTĂRITE VEDETE DIN LUME. ÎL SURCLASEAZĂ PE ILIE NĂSTASE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)