Imagini șocante! Mai multe mașini au fost înghițite de un crater uriaș, format în curtea unui spital din Napoli

Publicat: 08/01/2021 | 19:45

De imagini șocante au avut parte italienii, după ce un crater uriaș s-a format în curtea unui spital din Napoli. Cu diametrul de circa 50 de metri și o adâncime de peste 20 de metri, craterul a înghițit mai multe mașini și a generat panică totală.

Potrivit informațiilor oferite de presa italiană, un crater imens cu un diametru de circa 50 de metri și cel puțin 20 adâncime a apărut în parcarea unui spital din Napoli. Mașinile care se aflau în parcare la momentul respectiv au fost pur și simplu înghițite de pământul care s-a surpat. Din fericire, nu au existat victime.

Cel mai probabil, craterul adânc de 20 de metri s-a format din cauza infiltrațiilor de apă. În zonă urmează, însă, să fie făcute studii de specialitate, pentru a se stabili cu exactitate ce anume s-a întâmplat.

Centrul COVID al spitalului cu pricina a avut de suferit

În urma celor întâmplate, în întreg spitalul a fost întreruptă energia electrică, iar centrul COVID al unității urmează să fie închis, din cauza imposibilității furnizării apei calde și a energiei electrice, mai notează presa din Italia. Apariția craterului uriaș a dus la plasarea în stare de urgență a spitalului, iar acesta funcționează, în prezent, cu ajutorul generatoarelor de curent electric.

Oamenii au rămas șocați de imaginile văzute, mai ales că apariția craterului a fost una pe care nimeni nu o anticipa. Deși nu au existat victime, pagubele materiale produse de craterul din parcarea spitalului din Napoli sunt destul de mari, mai ales la nivelul autoturismelor afectate.