Imagini șocante dintr-un magazin din Capitală! Doi șoareci „servesc” un covrig chiar din vitrină

Publicat: 16/06/2021 | 17:14

O fotografie a devenit virală pe rețelele de socializare. Doi șoareci au fost surprinși în timp ce „luau masa” nestingheriți chiar din vitrina cu patiserii.

Un consilier general din Primăria Capitalei a publicat pe pagina sa de Facebook o fotografie care a terifiat multă lume. Acesta susține că fotografia cu șoarecii a fost făcută într-un magazin din București, în Sectorul 1, acolo unde de ceva timp există o problemă cu deșeurile.

În imaginea postată se văd doi șoareci care mănâncă dintr-un covrig, chiar de pe raftul unei patiserii. Fotografia a fost însoțită și de câteva acuzații la adresa USR-PLUS, subliniindu-se faptul că scandalul salubrizării dintre primarul Clotilde Armand și societatea Romprest începe să aibă repercursiuni grave.

„Șobolani în magazine. În sectorul 1. În CAPITALĂ CAPITALEI!!!! Romprest NU este un operator pe care să îl dorești. Însă nu așa se soluționează conflictul cu ei.

Cu toate astea PÂNĂ UNDE acceptăm să ne ducă în mizerie și boli USR Sector 1? Chiar trebuie să dăm foc la țară ca să ne arate ei că lupta cu “mafia”?” – a scris consilierul general pe Facebook.

 

Sursa foto: Facebook