Imagini șocante de la accidentul din Vrancea! Șoferii au murit, 11 oameni, la spital! A fost activat planul Roșu VIDEO

Publicat: 16/06/2020 | 08:45

Imagini șocante de la accidentul care a avut loc marți dimineața, în localitatea Balotești din județul Vrancea. Un micobuz și un autoturism s-au ciocnit frontal, iar șoferii au murit pe loc. 

CITEȘTE ȘI: ANA MARIA AVEA DOAR 21 DE ANI ȘI A MURIT ÎN ACCIDENTUL CUMPLIT DIN BRĂILA! PRIETENII SUNT DEVASTAȚI DE PIERDEREA EI: “DRUM LIN, ÎNGER FRUMOS”

11 persoane au ajuns la spital, unele în stare foarte gravă. Între ele, un minor. La fața locului au ajuns mai multe autospeciale, dar și un elicopter SMURD, pentru a-i transporta cât mai repede pe cei răniți grav la spital.

Imagini șocante de la accidentul din Vrancea! Șoferii au murit. Anunțul Poliției Rutiere

Planul Roșu de intervenție a fost activat, marți dimineața, în județul Vrancea. Asta după ce un microbuz și o mașină s-au ciocnit frontal. Nu mai puțin de 11 autospeciale au fost trimise la locul accidentului, dar și elicopterul SMURD, anunță Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU).

NU RATA: ACCIDENT GRAV ÎN JUDEȚUL VÂLCEA. A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU DUPĂ CE O MAȘINĂ ȘI UN MICROBUZ PLIN DE OAMENI S-AU CIOCNIT. FOTO&VIDEO

Este vorba de două autospeciale de stingere, patru ambulanțe SMURD, una de descarcerare și patru ambulanțe ale Serviciului județean de ambulantă. În scurt timp va ajunge la locul accidentului și un elicopter SMURD, dată fiind starea gravă a unor victime, în urma impactului.

”Astăzi, ora 07.00 pe DN 2 D, în afara localității Bolotești, conducătorul unui microbuz a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism. Din impact a rezultat decesul a două persoane și vătămarea corporală a altor 11. Traficul în zonă este blocat în acest moment”, este anunțul Poliției Rutiere.