Imagini şocante. Bătaie în trafic sub ochii unor minori

Publicat: 06/01/2020 | 08:00

Imagini incredibile vin de la Vâlcea. Pe bulevardul principal din Râmnicu Vâlcea, pasagerii din două maşini s-au luat la bătaie după o şicanare în trafic. Martori sunt şi câţiva minori care asistă la întreaga scenă de violenţă.

În imagini apar şase persoane care-şi împart pumni şi picioare, pe sensul de mers Vâlcea – Sibiu, opus de cel în care circulau şi se aude o persoană ţipând. Se aud însă la un moment dat cuvintele „Poliţia” şi „maşină”. În filmare mai apar şi cel puţin şapte maşini care staţionează, cel mai probabil neputând trece din cauza autoturismelor oprite ale celor implicaţi în scandal.

Din primele verificări, reiese că este vorba despre o şicanare în trafic finalizată cu violenţe. Filmarea a devenit rapid virală. Tot din postările de pe Facebook am reţinut şi că incidentul a fost anunţat la 112, iar poliţiştii au blocat maşina celor care au fugit ulterior de la faţa locului.

Poliţia Vâlcea a întocmit în acest caz un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe. Dacă se vor depune plângeri şi vor exista şi certificate medico-legale doveditoare, nu este exclus ca încadrarea să se modifice.

Agresorii cu auto B 521 DTU… Poate ajuta pe cineva !

Publicată de Ai parcat ca un bou Valcea pe Vineri, 3 ianuarie 2020