Imagini sfâșietoare cu magicianul Criss Angel alături de fiul său bolnav de leucemie: amândoi, pe patul de spital…

Publicat: 29/12/2019 | 17:27

Magicianul Criss Angel trece prin clipe grele. Fiul său, în vârstă de cinci ani, are leucemie și se află internat în spital, unde face chimioterapie. Criss este mai mereu alături de fiul său, nu numai sufletește, ci și fizic, petrecând mult timp la spital, lângă micuțul de cinci an.

Criss Angel şi-a petrecut a doua zi de Crăciun lângă Johnny, și s-a lipit de el, chiar în timpul şedinţei de chimioterapie. Faimosul magician şi iluzionist a împărtăşit în mediul online o fotografie sfâșietoare în care cei doi sunt aşezaţi pe pat, scrie dailymail.co.uk

“Ne-am întors pentru o zi lungă de chimio…”, a scris Criss, etichetând şi Fundaţia “Cure 4 The Kids” din Nevada. “Trist! FURIOS! Dar vom trece peste asta”, a adăugat într-o postare separată.

În 2015, Johnny a fost diagnosticat cu o formă rară de leucemie la doar 21 de luni, urmând ca un an mai târziu să intre în remisie.

“Am primit recent confirmarea că boala fiului nostru de 5 ani, Johnny Crisstopher a redicivat. Este vorba de leucemie limfoblastică acută. Suntem devastaţi de această veste neaşteptată, dar credem că vom trece peste asta şi va itnra în remisie curând. Este un băiețel uimitor de puternic și, cu sprijinul familiei, prietenilor și fanilor mei fideli, așteptăm cu nerăbdare ziua în care ne vom putea bucura din nou”, a declarat magicianul într-un interviu.

”Fiul meu trebuie să trăiască. Mai degrabă eram eu bolnav. Vreau ca viitorul lui Johnny să fie lung şi fericit. Copilul acesta e dar un pachet de dragoste. E cea mai adevărată formă de magie”, a adăugat Criss Angel.