Imagini senzaționale! Cum încearcă Daniela Crudu să treacă peste trauma provocată de iubitul bătăuș

Publicat: 21/02/2020 | 10:28

Daniela Crudu recurge la numeroase trucuri care o ajută să depășească trauma provocată de iubitul bătăuș. Recent, focoasa brunetă a dezvăluit unul dintre acestea și i-a surprins pe toți cu felul în care s-a lăsat filmată. Imaginile sunt senzaționale.

Citește și: Daniela Crudu, apariție șocantă la aproape două săptămâni de când a bătut-o iubitul. Vedeta s-a filmat cu mâna în ghips

Cum încearcă Daniela Crudu să se vindece după trauma provocată de iubitul bătăuș

Nu mai este un secret pentru nimeni că Daniela Crudu se numără printre vedetele dependente de intervențiile estetice… Potrivit specialiștilor, acestea sunt un soi de terapie pentru anumite persoane și nu este exclus să fie și cazul vedetei! De curând, fosta asistentă TV a mers într-unul dintre clinicile de înfrumusețare, unde a urmat un tratament revoluționar pentru ten și și-a injectat din nou acid hialuronic în buze, după cum puteți vedea într-una dintre imaginile din galeria foto a articolului. Într-un video făcut public pe contul său de Instagram, bruneta a fost atentă să nu îi fie filmat ochiul stâng, probabil încă afectat de pumnul primit de la iubitul ei croat. De altfel, nu și-a arătat nici prea mult nasul, care i-a fost spart în timpul agresiunii.

Citește și: Daniela Crudu dă de pământ cu cei care o critică, după ce a fost bătută de iubitul croat: “Marș”

Deși a fost bătută cu bestialitate de afaceristul croat Seco Dubravko, Daniela Crudu a mărturisit că își dorește să rămână în relația cu acesta. Toate astea pentru că, a mai spus ea, sentimentele pentru el nu s-au schimbat. Ieri, frumoasa româncă a fost foarte activă pe Instagram: a pus pe Story mai multe poze și înregistrări publicate pe contul ei de Tik Tok – îmbrăcată în ținute sexy și provocatoare, ea și-a unduit trupul lasciv.

Citește și: Daniela Crudu s-a împăcat cu iubitul care a desfigurat-o în bătaie? Ce condiții i-a pus vedeta lui Seco Dubravko, după episodul șocant

Daniela Crudu a renunțat la postul de asistentă TV

Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989. În vara lui 2017, Cruduţa a renunţat la postul de asistentă la “Xtra Night Show”, emisiune care e prezentată de Dan Capatos. Ceilalţi membrii ai echipei sunt: Cătălin Bordea şi Vika Jugulina.

“Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obilgaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, a declarat Daniela Crudu în cadrul unui interviu mai vechi.