Imagini scandaloase cu Graţiela, la Survivor România! Andrei Duban, ce mai zici de data asta? A sărit şi l-a pupat, fără să îşi dea seama că este filmată

Publicat: 16/03/2020 | 08:21

Emoţii, suspans şi trăiri internse în cadrul ediţiei trecute de la “Survivor România”! În timpul competiţiei de la Kanal D, Graţiela Duban a sărit şi l-a pupat cu patos pe unul dintre colegii săi “Faimoşi”, fără să ţină cont că este filmată din toate unghiurile posibile.

Citeşte şi: Concurenții de la Survivor România ar putea fi expuși la coronavirus. Un alt show a fost anulat

Graţiela Duban l-a sărutat cu patos pe obraz pe Mihai la Survivor România

Concurenţii din echipa “Războinicii”, dar şi cei din cea a “Faimoşilor” s-au luptat şi au pus la punct strategii bune în timpul meciului de seara trecută ca să câştige recompensa pe care şi-o doreau cu toată fiinţa, după cum puteţi vedea pe filmarea de mai jos. Înaintea unei probe, soţia lui Andrei Duban împreună cu Asiana Peng şi încă o colegă au spus rugăciunea “Tatăl nostru”.

Citeşte şi: Momente de stupoare la Survivor România! S-a amorezat de o rivală şi a dat totul pe faţă: “Îţi ofer inima mea”. Cum a reacţionat iubitul ei, în ţară

Mihai Onicaş a fost eroul echipei “Faimoşilor”! Fostul fotbalist de la FCSB a reuşit să aducă punctul decisiv şi să încheie jocul cu scorul de 10 la 7.

“Câştigă Faimoşii! Este 10-7 pentru echipa roşie! Vor mânca la restaurant în seara asta!”, a spus prezentatorul Dan Cruceru.

Fericirea lor a fost cu atât mai mare, cu cât au pierdut excursia la Santo Domingo, pe care şi-o doreau atât de tare. Printre cei care l-au felicitat pe Mihai Onicaş se numără şi Graţiela Duban. Euforică, actriţa s-a îndreptat spre fostul sportiv, i-a cuprins faţa între palme şi l-a sărutat cu patos pe obrazul stâng în timp ce alţi colegi îl felicitau.

“Bravo, Mihai! Bravo!”, a afirmat bucuroasă Graţiela Duban către Mihai Onicaş în cadrul ediţiei trecute de la “Survivor România”.

Citeşte şi: Grațiela Duban, plâns în hohote! Ce a făcut-o să cedeze după două luni în Dominicană

Puteţi vedea aceste imagini senzaţionale, dar şi cum a fost jocul pentru recompensă în video-ul următor.