Imagini revoltătoare! În plină pandemie de coronavirus, mai mulți tineri au încins grătare pe acoperișul unui bloc

Publicat: 13/04/2020 | 19:28

Imagini revoltătoare! În plină pandemie de coronavirus, mai mulți tineri au încins grătare pe acoperișul unui bloc.

Scenele halucinante au avut loc în Italia. Mai mulți tineri au încălcat regulile impuse de autorități și s-au gândit să profite de vremea călduroasă. Fără să țină cont de nimic, aceștia au încins mai multe grătare pe acoperișul unui bloc.

Doar că… petrecerea le-a fost stricată de vecinii care au filmat totul și i-au anunțat pe oamenii legii. Polițiștii au intervenit imediat cu un elicopter. Primarul din Palermo a reacționat dur după ce a văzut imaginile de la petrecere.

Acesta i-a catalogat pe petrecăreți… necivilizați și inconștienți. (CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! O AVOCATĂ DIN PRAHOVA A MURIT ÎN SPITAL, ÎN TIMP CE AȘTEPTA REZULTATUL TESTULUI PENTRU CORONAVIRUS)

”Datorită videoclipurilor pe care ei înşişi le-au răspândit pe reţelele sociale va fi mai uşor să-i identificăm pe aceşti oameni necivilizaţi şi inconştienţi, care au implicat şi numeroşi minori în această încălcare gravă, comițând mai multe infracțiuni simultan. Pentru toţi, sancţiunile vor începe cu penalităţile pe care le merită. Nu pot decât să-mi exprim recunoştinţa pentru faptul că Poliţiei a intervenit imediat şi decisiv”, a transmis primarul.