Imagini rare cu soțul Andrei. Cum arăta Cătălin Măruță, la debutul în televiziune: avea plete și era complet diferit. FOTO

Publicat: 16/06/2021 | 09:43

Cătălin Măruță a debutat în televiziune în anul 1999, iar puțini sunt cei care știu cum arăta soțul Andrei, pe atunci. Departe de imaginea pe care o are astăzi, vedeta Pro TV avea plete și era complet schimbat la momentul respectiv.

În anul 1999 a avut loc debutul lui Cătălin Măruță, în televiziune. Soțul Andrei era, la momentul respectiv, un băiat timid și extrem de cuminte și nu doar din acest punct de vedere este extrem de diferit față de ziua de azi, căci și fizic vorbind, Cătălin Măruță arăta, în adolescență, cu totul altfel. Avea plete lungi, un stil vestimentar nu prea definit și o imagine în formare, însă la început de drum.

La debutul său în televiziune, mai exact la TVR, Cătălin Măruță s-a afișat cu părul lung, ondulat și cu o coadă legată la spate. Pe TVR, soțul Andrei Măruță a prezentat Trupa DP2 și Tonomatul DP2, ”ras, tuns, frezat”, în scurta trecere pe la Realitatea Tv, iar în anul 2005 a avut un debut cu chelie, la Pro TV.

Cătălin Măruță, la debutul în televiziune / Sursă foto: arhivă

Cătălin Măruță și-a făcut implant de păr în urmă cu 7 ani

Pentru că s-a confruntat foarte mult timp cu complexul părului pe care…nu-l mai avea, Cătălin Măruță a decis, în urmă cu 7 ani, că are nevoie de o schimbare. 

Soțul Andrei a mers degrabă în Turcia, acolo unde și-a făcut un implant de păr. „Mi-am făcut implant de păr şi sunt mulţumit de această decizie. A fost o experienţă foarte uşor de suportat, practic am aşteptat să treacă orele şi medicul să-şi termine treaba. A fost mai degrabă o probă de răbdare decât o intervenţie chirurgicală. Rămăsesem ultimul din showbiz care încă nu făcuse asta”, a mărturisit prezentatorul de la Pro TV, pentru Click!, în urmă cu ceva timp.