Imagini rare cu Dorel din “Las Fierbinți” + sexy-soția și juniorul

Publicat: 29/12/2020 | 23:25

În celebrul serial de la PRO TV, visează să se combine cu Gianina, dar, în realitate… Mihai Rait, cel care îi dă viață simpaticului personaj Dorel din ”Las Fierbinți”, este însurat, din aprilie 2017, cu o veritabilă bombă sexy. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini rare cu Dorel din “Las Fierbinți”, alături de sexy-soție și junior.

Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Mihai Rait în zona parcului Herăstrău din Capitală. Atunci când nu se află pe platourile de filmare ale renumitului serial de la PRO TV, actorul e un soț iubitor și un tată extrem de grijuliu.

Dorel, la plimbare cu familia

Imediat ce a parcat bolidul de lux, un Porsche Cayenne, Dorel din ”Las Fierbinți” a coborât extrem de hotărât și s-a îndreptat către portbagaj, de unde a „extras” căruciorul băiețelului său. Frumoasa Ana Maria, cu care și-a unit destinul în 2017, l-a făcut tată în august 2018.

Mihai Rait, alături de soția lui, Ana Maria

Cu toate că, în mega-producția de la PRO TV, dă viață personajului Dorel, fratele prostuț al lui Bobiță, alias Mihai Bobonete, în viața de zi cu zi, Mihai Rait pare să fie un tip extrem de descurcăreț.

A lăsat căruciorul bebelușului în grija soției și s-a ocupat rapid de plata online a locului de parcare. (NU RATA: CE ÎNCASĂRI ARE PATRONUL REAL AL BARULUI DIN LAS FIERBINȚI? PROPRIETARUL ESTE ÎNCÂNTAT DE COLABORAREA CU CEI DIN CELEBRUL SERIAL)

Mihai Rait a plătit parcarea cu ajutorul aplicației de pe mobil

După ce a rezolvat problema parcării, Dorel din ”Las Fierbinți” a avut grijă ca micuțul să fie echipat corespunzător. Imediat ce s-a asigurat că cel mic este bine, și-a urmat soția în parc, la plimbarea copilului. (CITEȘTE ȘI: CE FAC CELENTANO, DOREL, RAȚĂ, VASILE, DALIDA ȘI ROBI CÂND NU SE “TRAGE”?! NICIUN REGIZOR NU I-A FILMAT AȘA…)

Mihai Rait cu familia în parc

Mihai și Ana Maria s-au căsătorit în 2017

În urmă cu aproximativ trei ani, celebrul Dorel din serialul de comedie transmis de ProTV a decis să o ducă pe aleasa inimii sale, Ana Maria, în faţa ofiţerului de la Starea Civilă. (NU RATA: DOREL DIN „LAS FIERBINŢI“ S-A ÎNSURAT! IATĂ IMAGINILE DE LA FERICITUL EVENIMENT)

„Este cea mai frumoasă femeie şi cea mai frumoasă zi pe care am trăit-o până acum“, a mărturisit actorul, imediat după fericitul moment, potrivit paginii oficiale a serialului.

Ana Maria, soția actorului Mihai Rait

Mihai Rait și Ana Maria au decis să-și unească destinele, avându-i ca nași pe Mihai Bobonete și pe soția lui, Cătălina. Povestea lor de dragoste a început, potrivit lui “Dorel”, la un spectacol de stand-up comedy pe care însuși actorul îl susținea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.