Imagini necenzurate cu noua bombă-sexy a maneliștilor!

Publicat: 10/01/2020 | 23:07

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai HOT imagini ale începutului de an. Noua bombă-sexy din lumea manelelor s-a dezlănțuit într-o ședință foto de-a dreptul incendiară. Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor!(CITEȘTE ȘI: S-A REUNIT BRIGADA TULUM! MILIARDARUL ”NEGRILĂ” S-A ÎNTORS LA LOCUL FAPTEI CU SUPER-FRUMUSEȚILE DIN ROMÂNIA)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor imagini super-erotice care o au în prim-plan pe noua revelație din lumea maneliștilor.(NU RATA: AMANTA ”SENATORULUI FACEBOOK” RUPE TĂCEREA: ”M-AM ÎNTÂLNIT CU EL ÎNAINTEA PROCESULUI DE PATERNITATE ȘI…”)

Dansatoarea Ellysa s-a dezlănțuit într-o ședință foto de-a dreptul senzațională, iar rezultatul este de natură să stârnească cele mai tari fantezii reprezentanților sexului tare. Blondina a demonstrat că este una dintre cele mai nonconformiste prezențe feminine din showbiz. Fără nicio urmă de inhibiție, Ellysa s-a lăsat fotografiată în cele mai incendiare ipostaze.

Ellysa, noua bombă sexy din lumea manelelor

Ca o adevărată profesionistă,  noua revelație din lumea manelelor și-a unduit formele și s-a jucat cu obiectivul aparatului de fotografiat. Ellysa s-a lăsat imortalizată, mai întâi, într-o lejerie sexy neagră, ce-i îi punea în evidență formele apetisante. După care, ceva mai îndrăzneață, tânăra dansatoare a ales să poarte doar o haină de blană albă. Cu siguranță, fotografiile sunt de-a dreptul incendiare și cu siguranță nerecomandate cardiacilor.(NU RATA: FOTBALISTUL SUSPENDAT PENTRU LEGĂTURI CU LUMEA PARIURILOR S-A COMBINAT CU ”KIM KARDASHIAN” DIN ROȘIORI DE VEDE!)

Ellysa, noua revelație din lumea manelelor, ipostaze incendiare

Liberă ca pasărea cerului

Cu toate că prin senzualitatea ei dă pe spate orice bărbat, sexoasa dansatoare care face furori prin cluburile de manele nu are un iubit oficial și se declară o fire extrem de liniștită.(NU RATA: JADOR DE LA PUTEREA DRAGOSTEI RISCĂ SĂ FIE ANCHETAT DE POLIȚIE DIN CAUZA UNEI AROGANȚE)

”Am un program extrem de încărcat. Seara sunt la club sau la concerte, iar ziua merg la facultate. Nu mi-am făcut încă un iubit. Vreau să mă ocup de studii și de carieră. Am tot timpul din lume ca să îmi caut jumătatea”, a mărturisit blondina.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)