Imagini necenzurate cu Daniela Crudu. Ascunde în spatele ochelarilor urmele bătăii primite de la fostul iubit!

Publicat: 01/03/2020 | 23:01

Grea zi pentru Daniela Crudu… duminică, 9 februarie! A spus că, dacă nu sărea din mașină, ar fi fost moartă acum! Cititorii CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, știu subiectul, știu de bătaia pe care a încasat-o Cruduța de la iubitul croat, știu că a ajuns cu fractură la spital, că s-a chinuit, apoi, multe zile pentru a-și reveni. Fizic. Psihic, poate mai durează ceva timp. Acum v-o prezentăm, în exclusivitate, pe Daniela, la trei săptămâni de la uriașul scandal. Încă merge ”camuflată”!

Daniela Crudu nu va uita, cu siguranță, ziua în care a fost ”măcelărită” de iubitul ei croat, Seco Dubravko! La 5 dimineața, a fost găsită de polițiști desculță în zăpadă și cu fața plină de sânge. A ajuns la spital, unde medicii i-au ”reparat” nasul rupt. Apoi, Cruduța a revenit la viața ei mondenă. Trei săptămâni au trecut de la nefericitul eveniment din viața celei care i-a fost asistentă lui Capatos și, se pare, Daniela și-a revenit din șoc repejor. Probabil, o mai bântuie scenele ireale pe care le-a trăit atunci, dar, ușor, ușor, echilibrul pare să se aștearnă în sufletul ei. (CITEȘTE ȘI: ALEX BODI & BIANCA SUNT (DIN NOU) ÎN PRAG DE DIVORȚ?! )

”Camuflată” bine, Daniela Crudu se întoarce la mașina parcată în stradă

Daniela, mascată de ochelari mari și negri

Cum stăm cu imaginea? După fotografiile pe care CANCAN.RO vi le prezintă, în exclusivitate, ar fi de tras concluzia că Daniela mai are nevoie de ceva timp pentru a se ”retușa”! Site-ul nr. 1 din România a descoperit-o pe frumoasa Cruduța aproape în inima Bucureștiului, unde a avut diverse treburi. Fosta asistentă a ridicat, de la curățătorie, o rochie specială pentru ea, din moment ce a protejat-o ca pe un prunc atunci când a ”depus-o” în mașină. (NU RATA: SOȚIA I-A ”PUS GPS” REGELUI MANELELOR!)

Cruduța nu a avut o mină zâmbitoare, mai mult, și-a acoperit ochii, și nu numai, cu niște uriași ochelari negri, de aproape nu i se mai vedea fața. Se pare că Daniela mai are nevoie de timp pentru ca urmele lăsate de bătaia încasată acum trei săptămâni să treacă. Dar cum nimeni nu mai are timp în acest secol, Cruduța a găsit soluția, ochelari imenși și muuuuult fond de ten. Acum, să fim sinceri, combinația i-a ieșit perfect.

Daniela Crudu, dezvăluirile groazei

Daniela Crudu a fost bătută într-o duminică dimineața de iubitul ei, croatul Seco Dubravko, și a ajuns la spital. Avea să facă, apoi, unele declarații cutremurătoare. ”Dacă nu săream din maşină şi nu fugeam, mă omora. M-a dat cu capul de bord. Suntem împreună de mult timp, nu a avut nicio ieşire violentă, dar acum, practic, era alt om. Nu s-a comportat niciodată aşa, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. Nu mai văd, am ochii lipiţi şi plini de sânge”, era povestea Danielei, pentru Xtra Night Show. (VEZI AICI: CU CÂT SE ”VÂND” VEDETELE PE INSTA, FB ȘI YOUTUBE)

Daniela Crudu a ajuns, atunci, la Spitalul Universitar din Capitală cu nasul spart, cu un traumatism cranio-facial și cu o entorsă la gleznă. (AFLĂ AICI: TOPUL VEDETELOR CARE ȘI-AU SCOS DEJA DIN GARDEROBĂ FUSTIȚELE SCURTE ȘI BLUZIȚELE TRANSPARENTE)

Daniela Crudu a fost bătută măr de iubitul croat! A avut nevoie de spitalizare

Daniela Crudu și ”experiența” Mihai Costea

Daniela Crudu nu este la prima relație în care iubitul se comportă violent. Acum, cu croatul, s-a întâmplat o dată, dar în trecut, pe când iubit îi era Mihai Costea, disputele, multe plecate de la gelozia fotbalistului pe atunci la FCSB, se țineau lanț. (CITEȘTE ȘI ASTA: CE ”CAZIER” ARE BLOGGERIȚA CARE I-A ZĂPĂCIT PE CHELOO & BENDEAC?! ATENȚIE, IMAGINI +18!)

Cruduța s-a iubit cu cel poreclit Nilă nu mai puțin de trei ani, timp în care jucătorul pe care chiar Gigi Becali l-a tras de urechi în direct pe acest subiect ar fi agresat-o în nenumărate rânduri. Certurile și împăcările au, până la urmă, o limită, așa că relația s-a încheiat. De atunci, Daniela Crudu își tot caută sufletul-pereche. Pe care, se pare, nu-l găsește.

Daniela Crudu vrea un copil

Daniela Crudu a avut relații cu diverși milionari, însă niciunul nu a adus-o aproape de visul ei, anume, să-i dăruiască o familie și, în special, un copil. Cruduța a afirmat, de multe ori, că își dorește să devină mamă: “Îmi doresc un copil, nu neapărat să mă mărit. Dar îmi doresc un copil. Atunci când o să întâlnesc pe cineva, să mă liniştească. Până atunci nu am obligaţii, nu sunt măritată, nu am familie, de ce să nu mă distrez?”, era dorința fostei asistente a lui Dan Capatos.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)