Imagini ireale! Ce a pățit o femeie după ce s-a spălat cu dezinfectant într-un supermarket din Brăila

Publicat: 10/04/2020 | 09:44

Izolarea induce o stare neplăcută tuturor românilor, dar nu este vorba numai de obligația de a sta cât mai mult timp în casă. Foarte mulți angajați se află în șomaj tehnic, perspectivele econiomice, spuin specialiștii, nu sunt deloc îmbucurătoare pe termen lung, iar la nivel medical – nu doar în România – criza COVID-19 se acutizează.

Specialiștii insistă asupra igienei personale, recomandând spălarea mâinilor, cu apă și săpun, cât mai des, iar suprafețele trebuie curățate cu dezinfectant. O femeie din Brăila s-a conformat și a mers într-un supermarket pentru pentru a face cumpărături. Și, de bună credință, a folosit dezinfectantul pus la dispoziție de reprezentanții supermarketului pentru a-și curăța mâinile. Numai că, ulterior, a avut parte de o experiență dureroasă. O alergie la care nu s-ar fi așteptat a determinat-o să facă fotografii și să povestească întâmplarea pe pagina de socializare.

”Ieri am fost la cumpărături la super market (…) din Bariera si inainte sa ies din magazin m-am dat cu dezinfectant de la ei,pana am ajuns acasă simteam cum ma ard mâinile, cand am ajuns acasă m.am spălat cu apa si sapun, a mai pățit cineva asa ceva de la dezinfectant? Ma ustură de mor, zici ca-s fiartă in oala!”, a scris femeia pe pagina sa de socializare, prezentându-le internauților starea în care se afla după ce a folosit respectivul dezinfectant.

(CITEȘTE ȘI: DE RÂSUL CURCILOR! CE A SCRIS UN BĂRBAT DIN CRAIOVA ÎN DECLARAȚIA PE PROPRIA RĂSPUNDERE: „MOTIVUL IEȘIRII ESTE DE LA BLOC PÂNĂ LA…”)

Iată ce a pățit o femeie după ce a foslosit un dezinfectant… ”minune”

”S-a umplut de bubițe mici”

Oamenii au reacționat, firește, fiecare încercând să îi spună un punct de vedere și să ofere femeii un sfat. Cei mai mulți au ajuns la concluzia că este vorba despre o alergie care a fost provocată, firește, de dezinfectantul cumpărat de la supermarket.

”Este o reacție alergică, clar. Trebuie sa vă vadă un medic neapărat și sa va dea informații cei de la penny despre conținutul substanței respective. Însănătoșire grabnică!”, ”Clar reacție alergică, eu am pățit cu băiatul, mi-a făcut alergie la un medicament și s-a umflat la mâini și a făcut și s-a umplut de bubițe mici.Doza dubla de aerius și și -a revenit in 5 min. Multa sănătate !”, ”Eu așa ma fac de la clor , chiar zilele trecute am pățit-o intr-un magazin aveau clor la dezinfectarea mâinilor !????‍♀️”, ”Este o alergie eu am pățit mai demult fiindca lucram in curățenie si umblam cu solutii”, ”Ma tu ai gresit locul unde sa te dai cu dezinfectant!!! Pe creier trebuie sa te dai nu pe mâini … ????????????”, ”Ati facut alergie! Eu aveam exact asa pe mâini,dar aveam si de la încheietura mâinii in sus,am spălat la mâna ca nu aveam masina automată si am pus mult dero si am facut alergie, dar a dispărut singura in cateva zile ca nu aveam nici ce sa iau de alergie,ca de obicei nu fac alergie la oriceLa noi in magazine au doua dezinfectante: unul pt maini, si celalalt pt obiecte. Poate le ati incurcat!????”, ”Probabil ai alergie la vreun ingredient … din pacate dezinfectantii ataca si pielea sensibila nu doar microbii ????”, au comentat internauții care au văzut respectivele fotografii postate de femeia din Brăila.

(VEZI ȘI AICI: CUM A REUȘIT UN BĂRBAT DIN IAȘI SĂ UMPLE COȘUL DE CUMPĂRĂTURI ÎN PLINĂ CRIZĂ DE CORONAVIRUS: ”DOAR CEI ISTEȚI SUPRAVIEȚUIESC!”)