Imagini interzise la Mireasă, după ce Andra și David au fost protagoniștii unor scene intime, în direct. Totul s-a văzut pe camere

Publicat: 11/01/2021 | 07:54

Andra și David de la Mireasă au reușit să stârnească numeroase controverse, după ce au fost protagoniștii unor scene demne de filmele XXX. Cei doi concurenți se pare că au dat frâu liber sentimentelor și nu le-a mai păsat nici de faptul că se află în fața camerelor care îi filmează non stop.

Formează unul dintre cele mai discutate și controversate cupluri de la Mireasă, iar de această dată au reușit să iasă complet în centrul atenției!

Andra și David se pare că n-au putut să se mai abțină, iar imaginile cu cei doi pe care le-au privit telespectatorii nu mai au nevoie de prea multe cuvinte.

Întins în pat, pe spate, David a fost surprins de camerele video în timp ce o ține cu o mână de păr pe Andra, iar aceasta are fața poziționată fix în zona lui intimă. Telespectatorii și-au dat coate atunci când au văzut grozăvia, mai ales că regulile emisiunii interzic, sub orice formă, apropierile intime dintre concurenți.

Pe grupurile de susținere ale concurenților de la Mireasă, internauții au comentat intens gestul Andrei și au declarat că sunt convinși de faptul că aceasta, fără nicio reținere, și-a satisfăcut partenerul.

Andra se numără printre preferatele mamelor

Andra este din Brăila și are 25 de ani. Aceasta se numără printre concurentele preferate ale mamelor de la Mireasă, datorită faptului că este o fire extrem de muncitoare și naturală.

‘Sunt Andra, am 25 de ani și vin din Brăila. Am ales să particip la această emisiune pentru a-mi găsi perechea vieții mele. (…) Am terminat Facultatea de Litere, specializarea Secretariat și sunt analist bancar’, a spus concurenta în prima ediție Mireasa, atunci când pășea cu încredere în competiție.

‘Vin direct din Franța, unde am muncit în ultimii 5 ani de zile. Am lăsat tot și am venit. Cel mai greu mi-a fost să o conving pe mama să vină. De 13 ani suntem separați. (…) Am știut că tata este mort și ne-a fost greu. Am fost foarte dezamăgit că a plecat. L-am iertat și mi-am văzut mai departe de viață. Aș fi avut nevoie de un tată’, a povestit și David, la intrarea în competiție.