Imagini interzise copiilor cu Oana Zăvoranu și Alex din dormitor. Faniilor nu le-a venit să creadă. FOTO

Publicat: 28/06/2020 | 18:44

Deși au trecut ceva ani de când au început relația, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf par să fie din ce în ce mai îndrăgostiți pe zi ce trece.

De curând, cele două vedete le-au făcut o surpriză celor care îi urmăresc în mediul online, publicând o poză din…dormitor. Chiar dacă de obicei sunt discreți cu viața lor intimă, de data aceasta Oana și Alex au făcut o excepție. Cei doi mereu și-au arătat dragostea unul față de celălalt, dar iată că o împărtășesc și cu fanii din locul lor de intimitate, patul.

Oana Zăvoranu a postat imediat imaginea pe pagina sa de Instagram, însă nu simplă, ci însoțită de o descriere pe măsură, doar cum ea știe să facă. „ALWAYS IN LOVE, STRONGER THAN EVER, SIDE BY SIDE, NO MATTER WHAT ????‍❤️‍????????‍❤️‍????????‍❤️‍???? Wify Loves you to the Moon and back, Husby ♥️????????????????????
????????⭐️☀️????????‍♀️????????????????
????????????????????????????????????♥️ Love you my fans too❣️
OANA ????”, a scris bruneta.

Imaginea care i-a încântat pe fani

Cum își descrie Oana Zăvoranu viața

Oana Zăvoranu și-a descris viața agitată în doar câteva rânduri, pe contul de Instagram, în urmă cu șase luni. „Orice parte negativă ascunde una pozitivă și nu știi niciodată cum o întâmplare din care părea că nu mai poți ieși, se poate dovedi datorită inteligentei tale, a fi cea care te salvează în ultimul moment????

Asta a fost de când mă știu viața mea, agonie și extaz, victorii și înfrângeri, prieteni și dușmani, îngeri și demoni, dragoste și ură, înălțare și decădere….dar mereu EU, capabilă să privesc în ochi pe oricine fără să trebuiască să îmi feresc privirea, gata să o iau de la început și în final, puternică, norocoasă și învingătoare ????✌️????

THANK YOU GOD ????

Love, Oana ♥️”