Imagini înfiorătoare! Ce a apărut la ușa lui Costin Mărculescu astăzi

Publicat: 11/06/2020 | 14:49

Costin Mărculescu a fost descoperit fără suflare în noaptea de miercuri spre joi, după un anunț la 112. El a fost găsit de polițiști și de pompieri în cadă. Era mort de câteva zile. În ultima perioadă a vieții, actorul era de nerecunoscut, iar despărțirea de ultima iubită l-a devastat total.

CITEȘTE ȘI: COSTIN MĂRCULESCU A MURIT. ULTIMA POSTARE A ACTORULUI: ”EU AM FURAT STARTUL LA TERASE!”

Legiștii au anunțat că actorul a murit în urma unui infarct! A fost dus la INML imediat ce a fost descoperit fără suflare, iar acolo i s-a făcut autopsia. Între timp, ușa apartamentului unde locuia a fost sigilată, iar lângă ea au apărut niște flori, dar și o candelă. Imaginile sunt, pur și simplu, înfiorătoare, iar în scara blocului este un miros insuportabil.

Cine a fost Costin Mărculescu

Costin Mărculescu s-a născut la 29 iunie 1969 la Craiova și a debutat în televiziune în anul 1984, la vârsta de 15 ani, în două piese de teatru televizate. El a mai apărut în mai multe filme, precum „Al patrulea gard lângă debarcader” (1985) și „Liceenii” (1986). În „Liceenii” a jucat alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu și George Ivașcu.

NU RATA: DEZVĂLUIRI ULUITOARE ALE FOSTEI IUBITE A LUI COSTIN MĂRCULESCU: ”ÎI PLĂCEA SĂ BEA, SĂ FACĂ BAIE NOAPTEA, CU LUMÂNĂRI…”

Mărculescu a absolvit Academia Națională de Teatru și Film I.L. Caragiale, promoția 1989-1993. Pe parcursul anilor a participat la nenumărate emisiuni de divertisment pe mai multe posturi TV în postura de actor sau cântăreț.

El a mai jucat în peste 2000 de spectacole de teatru în țară și străinătate, urcând pe scenă alături de actori precum Florin Piersic, Dem Rădulescu, Nicu Constantin, Emil Hossu, George Constantin, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Mitică Popescu, Cezara Dafinescu, Horațiu Mălăele și mulți alții.