Imagini inedite din „bârlogul” în care s-a izolat o familie celebră de actori români. „Stau aproape perete în perete cu…”

Publicat: 05/04/2020 | 12:39

Toată lumea din Capitală s-a izolat în case, dar unii, mai norocoși, s-au dus cât mai departe de orașe, la vilele lor de vacanță de pe lângă București, în ideea că virusul ucigaș nu va răzbi și pe acolo. Acesta este și cazul lui Mihai Ogășanu, fiul celebrilor actori Virgil Ogășanu și Valeria Ogășanu. (VEZI ȘI: Muzicianul-motociclist Mihai Ogășanu „atacă” Mongolia)

Tânărul actor și compozitor a plecat în urmă cu trei săptămâni la părinții lui, care deja se aflau la „moșia” lor de la Cornu, pentru a fi cu ei și a-i susține, dar mai ales pentru a-i ajuta la treburile casnice, știut fiind faptul că cei doi actori sunt în vârstă, amândoi având aproximativ 80 de ani și prezentând un mare risc în fața acestei boli.

COVID-19. Nelu Tătaru, ministrul Sănătății: Constanța și Brașov, noi focare de coronavirus

„Familia este mai liniștită acolo…”

Familia Ogășanu, la Cornu

„Pentru că își adoră părinții, Mihai a lăsat la o parte studioul de la București unde ar fi avut de pregătit niște piese noi, și s-a retras la Cornu. El a făcut aprovizionările pentru părinții lui, deși oricum cămările de la vila lor de la Cornu sunt mereu pline de tot felul de produse, fie cumpărate, fie primite în dar de la vecinii gospodari ai soților Ogășanu.

EFECTELE #CORONACRIZEI | Câți români nu pot lucra de acasă, în realitate

Familia este mai liniștită acolo, mai ales că aerul este foarte curat, și, mai mult decât atât, faptul că ei stau aproape perete în perete cu biserica din oraș îi liniștește și mai mult”, a spus, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, un vecin de la Cornu al familiei.

Trei mari artiști la un loc

Virgil Ogășanu colabora la câteva producții, printre care si o piesă de teatru, dar a renunțat la orice muncă în momentul când s-a aflat despre posibilitatea izbucnirii unei pandemii. Virgil Ogăsanu (n. 17 iunie 1940, Turnu Severin) este un actor de film, radio, scenă, voce și televiziune, dar și un pedagog român. (VEZI AICI: Soția înșelată i-a vandalizat mașina fiului unui actor uriaș din România! I-a scris cu cheia pe portieră: ”Te distrug!”)

COVID-19. Putem să ne dăm seama dacă am avut coronavirus? Răspunsul specialiștilor

El și-a întâlnit soția, pe Valeria, exact pe scenă teatrului Bulandra, unde aceștia au jucat zeci de ani, până de curând. Mihai, fiul lor, compozitor și actor, a compus zeci de hituri, unele dintre cele mai cunoscute fiind: “Extravaganzza’, “Zig-zagga’, “Le, le’. Iar anul trecut pe vremea aceasta, participa la Eurovision nu cu una, ci cu două melodii, el fiind unul dintre cei mai talentați compozitori din noul val. (CITEȘTE AICI: Soția înșelată i-a vandalizat mașina fiului unui actor)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)