Imagini incredibile suprinse pe o stradă din Vatra Dornei. Un tânăr a făcut „rafting“ într-o baltă care a răsărită după o ploaie torenţială. VIDEO

Publicat: 22/06/2020 | 23:19

Ploile torențiale din ultimele zile au provocat inundații în toată țara. În timp ce mulți români au rămas fără case, alții au profitat de străzile pline de apă și s-au distrat.

Un exemplu bun este bărbatul din imaginile de mai sus care, fără să stea prea mult pe gânduri, s-a apucat să facă rafting pe strada plină de apă, fără să îi pese de nimic. Tănărul, care se numește Codrin Ţăranu, a vrut să arate că nu e loc de plictiseală nici atunci când plouă torenţial.

Strada s-a transformat în piscină

Tânărul a profitat că una dintre străzile din oraş s-a transformat în piscină pentru că ţevile de canalizare n-au putut să preia apa după o ploaie torenţială.

Codrin Ţăranu din Vatra Dornei s-a lăsat filmat de prieteni în timp ce făcea „rafting” într-o baltă de pe strada Unirii a oraşului-staţiune. Apa a inundat artera în urma ploilor torenţiale, iar carosabilul a fost acoperit câteva ore bune. Timp suficient ca tânărul să facă haz de necaz. Şi-a adus de acasă o saltea penumatică şi o vâslă şi a plutit minute în şir în apa de ploaie, scrie Adevărul.ro.

Codrin a publicat apoi imaginile video pe contul său de Facebook. Clipul a fost însoţit de mesajul: “Rafting, la Vatra Dornei Băi”. El şi-a schimbat şi poza de profil cu o imagine în care arată cum stă pe salteaua care pluteşte în baltă. Fotografia a fost însoţită de mesajul: „Pentru toţi heiterii care zic că n-ai ce face la Dorna”.

Inundațiile au lovit și județul Suceava

În urmă fenomenelor meteo periculoase pompierii militari suceveni au intervenit pentru evacuarea apei în comună Sucevița la 4 beciuri și o curte, în orașul Vicovu de Sus unde a fost evacuată apă dintr-o curte.

Și pompierii militari din Câmpulung Moldovenesc au intervenit duminică după amiază pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din cauza jocului unor copii cu focul.

Pompierii militari suceveni continuă  evacueze apă din gospodăriile din Gură Humorului. Reprezentanții ISU Suceava au menționat însă  situația s-a îmbunătățit după ce ploaia s-a mai oprit, iar apele s-au retras.