Imagini incredibile în Filiași. Un tânăr a fost snopit în bătaie în fața unui fast-food și lăsat să zacă acolo. Vânzătoarele au dispărut când a început conflictul

Publicat: 17/06/2020 | 14:59

Un bărbat a fost bătut cu brutalitate de doi indivizi în fața unui fast-food din Filiași. După ce a fost atacat, tânărul a rămas la pământ preț de câteva minute, timp în care nimeni nu i-a acordat niciun ajutor.

Marți, înn jurul orei 2 dimineața, un doljean a fost călcat în picioare la propriu de doi bărbați musculoși în fața unui fast-food. Culmea este faptul că cele două vânzătoare, martore la conflict, au dispărut în momentul în care „gluma s-a îngroșat”. Bărbatul a fost lăsat să zacă singur la pământ timp de câteva minute, fără ca nimeni din proximitatea lui să-i acorde primul ajutor.

CITEȘTE ȘI: Ecaterina Andronescu, despre noile reguli care vor apărea în școli, din toamnă: „Vor să bage frica în copii”

Poliția i-a identificat pe agresori în urma vizionării imaginilor de pe camerele de supraveghere.

„În cursul zilei de ieri, 16 iunie a.c., polițiști din cadrul Poliției Orașului Filiași au reținut pentru 24 de ore doi tineri de 19 și 27 de ani, din Filiași, bănuiți de comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Polițiștii au fost sesizați în noaptea de 14/15 iunie a.c., cu privire la faptul că persoane necunoscute au agresat un tânăr de 30 de ani, din Filiași, în timp ce acesta se afla în fața unui local de alimentație publică din Filiași.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar în urma activităților desfășurate au fost identificați 2 tineri de 19 și 27 de ani, ambii din Filiași, bănuiți de comiterea faptei respective.”,  se arată în comunicatul poliției.

CITEȘTE ȘI: Elevii se vor mulțumi cu note mici la Capacitate. Sorin Borodi: „Subiectele de la Evaluarea Națională continuă să conțină lucruri rupte total de realitate”

Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile cei doi să fie prezentați unității de parchet cu propunerile corespunzătoare.

Tineri reţinuti de poliţişti pentru lovire sau alte violente

În cursul zilei de ieri, 16 iunie a.c., polițiști din…

Publicată de Avizier Filiaşi pe Miercuri, 17 iunie 2020